Facebook hozzászólás
262

Ez most a legviccesebb temetési dal – Te bevállalnád?

A Brian Élete című film örökbecsű dala a legkeresettebb temetési dal. A nóta nemsoká’ a Nem a Messiás című vigyoratóriumban magyarul is felhangzik, Hajdu Steve előadásában, aki határozottan állítja, temetésen biztosan nem vállalná.

Egy brit kutatás szerint az Always Look on the Bright Side of Life című dal a legnépszerűbb választás a temetési dalok közt – írta korábban a The Telegraph, mely szerint javarészt a végrendelkezők kívánsága szerint játsszák ezt a dalt a gyászszertartásokon.
Az élet és a vég abszurditásáról szóló, meglehetősen jókedvű nóta május 31-én az Arénában, a Nem a Messiás című röhögésekkel teli oratórium, azaz “vigyoratóriumban” magyarul is elhangzik majd Hajdu Steve tolmácsolásában.

“A Nem a Messiás, bár formailag egy komoly műfajú előadás, garantáltan röhögni fognak a nézők” – mondta Steve. “Nekünk is nehéz lesz majd visszatartani a nevetést, ezért sem vállalnám előadni a dalt, ha felkérnének egy temetésre” – tette hozzá a népszerű művész.

Egy fiatal nő útmutatója az élethez
“Ha tudnátok, mennyi időt töltöttem azzal, hogy a nézők szemével próbáltam méricskélni a seggemet, meg lennétek DÖBBENVE azon, hogy egyáltalán elértem valamit.” Ilyen indítással csak imádni tudunk egy könyvet! A szerző Lena Dunham, akit a csajok című sorozatból ismerhetsz.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!