Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. március 05. 11:00 | PP-Eletforma

KONCERT

És hamarosan a sötétség…

A WWF Föld Órája központi lekapcsoló eseményének idén a MÜPA ad otthont. A kétnaposra tervezett színes esemény csúcspontjaként, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, Kocsis Zoltán vezényletével és Ingrid Fliter zongoraművész közreműködésével a Nemzeti Filharmonikus zenekar ad koncertet, amely a “lekapcsoláskor” csökkentett kivilágítással csatlakozik majd az esemény szellemiségéhez.

Lánchíd a Föld Napján, Kép: WWF

Kép: WWF

A nagy lekapcsolás két hét múlva, március 19-én lesz!

A napközbeni ingyenes esemény a magyar fejlesztésű, fenntartható klíma innovációkat ünnepli, és a zöld jövő megteremtésében szerepet vállaló tehetségeké lesz a főszerep. Bemutatkozik a WWF 14-16 éves fiataloknak szóló Zöld Generáció Programja, és a Climate KIC Klímainnovációs Közössége is. Mellettük olyan hazai, fenntartható fejlesztéseket ismerhetnek meg a látogatók, amelyek már most megoldást kínálnak az éghajlatváltozás miatt fellépő veszélyekre, amilyen a vízhiány, az energiapazarlás, vagy a méhek tömeges pusztulása.

A WWF Föld Órája 2016 hazai eseményét a Coca-Cola Magyarország támogatja.

Föld Órája
Ha kíváncsi vagy az előzményekre, feltétlenül kattints ide! Ha szeretnél tudni részleteket a felhívásról, akkor ezt olvasd el!

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!