Facebook hozzászólás
236

Előzd meg a balesetet!

Áramütés veszélye miatt visszahívja az IKEA a GOTHEM álló- és asztali lámpákat. A lakberendezési szakáruház arra kéri a vásárlókat, hogy akik ilyet vettek, mostantól ne használják, és vigyék vissza a termékeket bármelyik üzletükbe, ahol visszakapják azok teljes vételárát.

GOTHEM álló lámpa Kép: IKEA
GOTHEM álló lámpa Kép: IKEA

Az IKEA azért döntött így, mert néhány esetben a lámpák zsinórja sérültnek bizonyult. Ilyen esetben a lámpa fém váza elektromossággal töltődhet fel, ami biztonsági szempontból kockázatos.

Az IKEA arra kéri a vásárlókat, hogy még abban az esetben is, ha a lámpák kifogástalanul működnek, azonnal szüntessék be azok használatát, és vigyék vissza valamelyik áruházukba, ahol a termékek teljes vételárát visszakapják.

A termékvisszahívás mindhárom GOTHEM lámpára – két asztali és egy állólámpára – vonatkozik.

Az IKEA nem értesült az üggyel kapcsolatban személyi sérülésről, de két vásárlójuk és egyik áruházi dolgozójuk jelezte, hogy áramütést tapasztalt.

A lakberendezési áruházlánc számára az a legfontosabb, hogy a termékeik biztonságosan használhatók legyenek, és mindent elkövet, hogy véletlenül se történhessen baleset. Ezért döntött a társaság a visszahívás mellett!

A GOTHEM lámpákat 2015 októbere óta árulja az IKEA valamennyi üzletében. A termékvisszavételhez nincs szükség a vásárlás igazolására, vagyis a blokkra! További információért látogass el az árház weboldalára, vagy hívd a központi információs vonalunkat a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.

Tudod, hogyan kell energiatakarékos oázist teremteni a konyhádban? Itt megmutatjuk!   



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!