Facebook hozzászólás
323

Élőben vizsgáznak a tévések

Január 15-én, pénteken élő adásban vizsgáznak a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói, a teljes FEM3 Café adást ők szerkesztik és vezetik majd. A diákok vendége lesz például MC Hawer, Szerednyey Béla és Varga Győző. Kelemen Heni szépségkirálynő, a Miss Universe Hungary 2014-es győztese is az idei vizsgázók között van. 

Csoportkép a TV2 végzős akadémiásairól, Kép: tv2
Végzősök, Kép: tv2

A diákok teljesítményét a TV2 szakembereiből álló vizsgabizottság értékeli, akik a vezérlőben követik nyomon az adás minden pillanatát és élesben, a helyszínen osztályozzák a vizsgázókat.

Azurák Csaba kék kereveten, lazán ül, könyöke piros és zöld párna, Kép:TV2
Azurák Csaba, Kép:TV2

A vizsgabizottság tagjai: Azurák Csaba a TV2 Csoport aktuális műsorainak főszerkesztője, Demcsák Zsuzsa műsorvezető, Váczi Gergő műsorvezető, valamint Amin-Váczi Virág a TV2 Akadémia vezető tanára. „Minden évben számunkra is nagyon izgalmas nap a TV2 Akadémia műsorvezető hallgatóinak záróvizsgája. Már hatodik éve zajlik a képzés, évről-évre kiemelkedő tehetségeket ismehetünk meg és vezethetünk be a szakma rejtelmeibe. Több korábbi hallgató is nálunk dolgozik szerkesztőként, riporterként, de Vitányi Judit, a Tények műsorvezetője is itt kezdte. Idén már majd tízszeres a túljelentkezés a februárban induló képzéseinkre” – mondta Azurák Csaba. A hallgatók teljesítményét azonban nemcsak a szakemberek, hanem a nézők is értékelhetik majd, online szavazáson választják meg a közönségdíjas műsorvezető-jelöltet.

Az erről készült mokkás beszélgetést itt nézheted meg!

A TV2 Akadémiáról:
A TV2 Akadémia 2009 óta indítja televíziós szerkesztő és riporter képzését, ahol a diákok első kézből, szakemberektől, a TV2 Csoport legkiválóbb munkatársaitól tanulhatják meg a szerkesztői és riporteri munka minden titkát. A TV2 Akadémián a népszerű szerkesztő-riporter képzés mellett műsorvezetőnek, sportriporternek és újságírónak is tanulhatnak a média világa iránt érdeklődők. 2016-ban újdonságként televíziós vágó és stúdiótechnikus képzés, valamint Blogírás workshop is indul. További információ: TV2 Akadémia

Olvass arról is, hogy a Zsigmond Vilmos emléke előtt tiszteleg majd a 2. Magyar Filmhét!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!