Facebook hozzászólás
425

Ellie Goulding fura dolgokkal sokkolja rajongóit

Imádja a macskákat, vega, és mégis kitömött állatokkal él együtt a nemis kék szemű Ellie Goulding. A britek pacsirtája, aki már számos világsláger tulajdonosa, augusztus 13-án Magyarországon koncertezik. Addig is elárulunk néhány titkot róla.

  1. Rihanna az egyik legnagyobb példaképe  Katy Perry-vel  és Lorde-val pedig  jó barátságot ápol.
  2. Első single-je, az Under The Sheets felvétele egy egyetemi kollégiumi szobájában készült.
  3. Ellie Goulding tényleg nem kék szemű, de nagyon jól énekel

    Imád sportolni. Debütáló albumát, a Lights-ot igazi „futózenének” tarják, Ellie is elmondta, hogy imád kocogni, naponta hat mérföldet is megtesz. A futáson kívül a tae kwon do és a capoeira szerelmese, illetve szívesen szörfözik.

  4. Korábban azt nyilatkozta, hogy ha nem lenne énekes, akkor minden bizonnyal személyi edzőként keresné a kenyerét.
  5. Az egészséges életmód híve és odavan a sajtokért – a kedvenc ételének tartja.
  6. 2011-ben énekelt Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén. Az ifjú pár a királyi esküvő első táncát Ellie Your Song című dalára adta elő, amely életre szóló élményt jelentett az énekesnő számára.
  7. A macskák megszállottja. Kedvenc ruhadarabjai azok a pulóverek, amelyeken aranyos kiscicák vannak, illetve közösségi oldalain is kedvére posztolgatja a kisállatokat.
  8. Miután Skrillex-szel közösen elkészítették Summit című dalukat, a két fiatal zenész. egymásba habarodott. A románc viszont csak hat hónapig tartott, mert nem bírták a kettejük közti távolságot.
  9. Természetes szemszíne a barna, viszont gyakran visel színes kontaktlencsét videoklipjeiben is. Ilyenkor a kék kontaktlencséket részesíti előnyben.
  10. Habár vegetáriánus és nem eszik húst, londoni lakásában több kitömött állatot is tart, köztük egy varjút és egy nyulat is.

Ellie Goulding mellett a szupersztár DJ Avicii, az R&B és soul énekesnő Emeli Sandé, vagy Robbie Williams koncertjén is tombolhatnak majd testközelből azok, a hallgatók, akik a Class FM játékában részt vesznek.(Forrás:sajtóanyag)

Forró szex a nagyszínpadon! Indul a Sziget 2015
Holnaptól már dübörög! Végre nálunk is fellép az idei Sziget fesztiválon az alternatív rock amerikai szupersztárja, a többszörös Grammy-díjas Kings of Leon zenekar. A Sex on Fire című fergeteges szerzeményükkel valószínűleg tovább fűtik majd a forró hangulatot, melyet a mínusz egyedik napon Robbie Williams kezd beizzítani. De rajtuk kívül még számos kedvelt sztárral találkozhatnak a fesztivál látogatói augusztus 10. és 17. között.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!