Facebook hozzászólás
341

Egymillióért tartsd Te legtovább a falat!

Különleges jótékonysági akciót rendez augusztus 29-én a Pólus Center az SOS Gyermekfalvak megsegítéséért. A győztes egymillió forintot nyer, és a Pólus minden indulój után ezer forintot adományoz a civil szervezetnek. A cél, hogy a nehéz sorsú gyerekek szabadidős programjait támogathassák – legyen az sport, fotószakkör vagy akár táborozás.

Nem kell mást tenned, mint 11 órától egy kézzel tartani a Pólus Center augusztusban nyílt üzleteinek falát! Leülni, támaszkodni nem szabad, viszont ehetsz, ihatsz, telefonálhatsz kedvedre! Természetesen lesznek majd – úgymond – egészségügyi pihenők is, amikor fújhatsz egyet! A pontos játékszabály a www.polus.hu oldalon olvasható!

Regisztrálás!
Ez a faltartás feltétele! A polus@cbre.com címen lehet jelentkezni. A helyszínen augusztus 29-én 10.30-tól 11-ig is „leigazolhatsz”!

Azt nem tudni, hogy milyen hosszú lesz a verseny, de a szervezők úgy tervezik, szeptember 4-én mindenképp lezárják a faltartást. Aki legtovább kitart, és tud állva is aludni, az nyeri az egymillió forintot! A Pólus minden egyes induló után ezer forintot utal át az SOS Gyermekfalvaknak. A szervezők azt javasolják, hogy családdal, barátokkal érkezzenek a résztvevők, hogy legyen, aki buzdítsa őket! Elvégre együtt könnyebb ez is!

Oláh Gergő, Cserpes Laura, Kállay Saunders András: az SOS Gyermekfalu nagykövetei, Kép: László Márta

Az egész napos rendezvényt kvízjátékok, koncertek színesítik. A fellépők az SOS Gyermekfalvak nagykövetei: Cserpes Laura, Kállay Saunders András, Majoros Péter (Majka), és Oláh Gergő.

Mindannyian nagy örömmel vállalták a fellépést. A sort Cserpes Laura kezdi délben. Az énekesnő a jótékonysági program sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a barátait is meghívta a megmérettetésre, és örül hogy énekelhet a kicsikért, mert szerinte minden gyerek megérdemli, hogy boldog legyen!

Oláh Gergő kicsit erőt is szeretne adni a szegény sorsú, lelkileg sérült gyerekeknek. Az ő példája bizonyítja, hogy a kitartás meghozza gyümölcsét, hisz mostanra a legnagyobb álma is teljesült: két musicalben is játszik. Az énekes húszas éveiben gyermek- és ifjúsági felügyelőként is dolgozott, ezért pontosan tudja, mekkora segítséget jelent minden fillér ezeknek a kicsiknek.

Sűrűn koncertezik saját együttesével Kállay Saunders Adrás is. Luxemburgi fellépése előtt mégis szakított időt a jótékonysági koncertre. Kötelességének érzi, hogy segítsen az elesetteken. Lakása környékén már név szerint ismeri a hajléktalanokat, ha kell vacsorát vesz nekik.

Kállay Saunders András, Oláh Gergő és Cserpes Laura már tartja a falat, Kép: László Márta

A kamerák kedvéért a sztárok is kipróbálták a faltartást, mint Oláh Gergő elmondta: nem is olyan egyszerű! Csak gondolja meg mindenki, milyen volt torna órán hosszan oldalsó középtartásban tartani a karunkat! Azért a jótékonysági akció kedvéért aki csak tud, jöjjön el! Minél többen vagyunk, – mondta – annál több pénz jut a gyerekeknek!

SOS Gyermekfalvak Magyarországon
Ma 400 gyermek él és nevelkedik hivatásos nevelőszülőknél az ország három pontján: Kecskeméten, Kőszegen és Orosházán. Adri Diána, az alapítvány adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója az Életforma olvasóinak elmondta, hogy születésüktől akár 24 éves korukig is a családokban maradhatnak ezek a gyerekek. Ők mindannyian nehéz élethelyzetből, sokszor az éhezésből érkeztek e falvakba. A mostani akcióból befolyó összeg az ő szabadidős programjaikat teszi lehetővé. Azt szeretnék, hogy ezek a gyerekek is járhassanak sportolni, fotószakkörre vagy elmehessenek táborozni! Magyarországon ma 21 ezer kiskorú él gyermekvédelem alatt.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!