Facebook hozzászólás
306

Egyedi fotóalbum pár kattintással!

Elindult az Életforma Shop fotókönyv szolgáltatása! Hazánk legnagyobb digitális nyomdájával, a Prime Rate Kft-vel együttműködésben elérhetővé válik hazánk egyik legmodernebb fotókönyv szolgáltatása az Életforma olvasótáborának!

Pár kattintással egyedi fotóalbumot, naptárat, vagy akár saját receptkönyvet is készíthetünk professzionális nyomdai minőségben az Életforma Shop új fotókönyv szolgáltatásával! Az egészhez nem kell más, csak egy számítógép és internetkapcsolat.

A saját fotóinkat kedvünk szerint rakosgathatjuk profi grafikusok és dizájnerek által megtervezett könyvekbe, így olyan hatást érhetünk el, mintha rólunk, családunkról, vagy saját élményeinkről adtak volna ki könyvet!

A könyv elkészítése nem igényel különösebb számítógépes szakértelmet, az általunk kiválogatott képek számától (30-40 darab, vagy ha tetszik, több) függően egy-másfél óra alatt be tudjuk fejezni.

Az eredmény pedig egy gyönyörű, kézzel fogható album, amit postán küldünk ki kedves olvasóinknak.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!