Facebook hozzászólás
207

Dívaparádé Szalóki Ágival

Csak egy nap a világ… Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak.

 

Szalóki Ági, Kép: sajtóanyag
Szalóki Ági, Kép: sajtóanyag

A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon. A program ingyenes, a részvételhez nem szükséges előzetesen regisztrálni. A részleteket itt olvashatod el!

Közreműködik:

Szalóki Ági – ének

Bacsó Kristóf – szaxofon

Schreck Ferenc – harsona

Ifj. Tóth István – gitár

Cseke Gábor – zongora

Kovács Zoltán – nagybőgő

Cseh Balázs – dob

vendégművész: Korb Attila – kornett

A koncert június 9-én este 8-kor kezdődik a budapesti Millenáris Parkban található Európa Ponton (II., Budapest, Lövőház u. 35.)

Eleresztett dalok
Új lemezt jelentetett meg Zorán Elszeretett dalok címmel. A népszerű énekes, előadó az elmúlt negyedszázadban számos dalt rögzített külföldi előadóktól magyar szöveggel és angol nyelven is, ezekből gyűjtött össze tízet erre a korongra. A részleteket itt tudhatod meg!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!