Facebook hozzászólás
344

Demcsák Zsuzsa a családját választotta

Sok-sok hajnali kelés, hosszú vívódás után a népszerű műsorvezető úgy döntött, 12 év elteltével távozik a TV2 Mokkájából. A hírt Facebook-oldalán osztotta meg, és reggel már telefoninterjút is adott a Music FM-nek, ahol mindezt megerősítette. Arról is beszélt, hogy közgazdászként a családi vállalkozásban folytatja pályafutását. Mi meg örülünk, mert büszkén elmondhatjuk Zsuzsa a kollégánk, hisz a Piac és Profit kereskedelmi igazgatója lett!      

– Azt mondják, az embernek 7 évente meg kell újulnia. Nekem egy kicsit tovább tartott, hiszen 9 évig mokkáztam, összességében pedig 12 évet töltöttem a tv2-nél. A szakma nagyjaival dolgozhattam, a legjobbaktól tanulhattam. Köszönöm! –

Demcsák Zsuzsa, Kép: Facebook
Demcsák Zsuzsa, Kép: Facebook

Demcsák Zsuzsa Bochkor Gábornak és István Dánielnek, a Music FM-ben elárulta, hogy az utóbbi hónapokban már sokat vívódott. A sok hajnalozás miatt soha nem tudott a gyerekeivel kellő időt tölteni, mindig ott lenni velük, megsimogatni őket akkor, amikor kell! A csatorna legismertebb műsorvezetője közösségi oldalán így mesélt döntéséről:

– Nem féltem váltani! Már hónapokkal ezelőtt új vizekre eveztem, az üzleti világba. A feladat és az erőm is több! A kihívás nagyobb! Ezért léptem, és kiléptem. Mindenkinek hálás vagyok, akivel együtt dolgozhattam az elmúlt években! Felmondtam, mert másra vágyom. Egyelőre. Aztán majd alakul, vagyis inkább már én alakítom! Biztosan találkozunk még! –

Demcsák Zsuzsa Facebook-oldalán úgy foglalta össze döntését, hogy a családját választotta. Ez mindennél fontosabb az életében. A sok baj váltásra ösztökélte, és ezért hálás a sorsnak!

A Piac és Profit munkatársai nagy örömmel fogadták új kollégájukat, de azért reméljük, az üzleti világ mellett egyszer-egyszer csak visszatér a kamerák elé Demcsák Zsuzsa!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!