Facebook hozzászólás
323

Danny DeVito a pucérságával sokkol! Ő már megteheti!

A hamarosan 70 éves Danny DeVito valószínűleg Hollywood legidősebb férfiszínésze, aki pucéran mutatta meg magát. A sztár a Felhőtlen Philadelphia ötödik évadában egy díványból tört elő, izzadságtól csatakosan, anyaszült meztelenül. Maga DeVito is úgy nyilatkozott, hogy erre a látványra senki sem vágyott, a poén viszont ült.    

DeVito sok mindent megtehet, és a legtöbbször nem is hiába

Danny DeVito már megteheti, hogy azzal foglalkozzon, ami igazán a szívügye. A velejéig romlott sorozatban, a Felhőtlen Philadelphiában az apró termetű, nagy tehetségű színész lubickol Frank Reynolds szerepében.  A sorozat készítői a második évadban hívták fel DeVitót, hogy csatlakozzon a stábhoz. „Úgy voltam vele, hogy ebből vagy egy iszonyat jó dolog sül ki, vagy legalább szórakoztunk egyet” – mondta a színész. Végül mindkettő sikerült, a sorozat befutott, DeVito pedig imádja, hogy bármit megtehet a forgatáson. Külön öröm számára, hogy a főhősök mind visszataszítóak, gátlástalanok, egocentrikusak és iszákosak. A maga módján formabontó a Felhőtlen Philadelphia.

DeVito vegetáriánus, a jó italokat azonban nem veti meg. Az egyik élő adásban a színész láthatóan pityókásan jelent meg, később bevallotta: túl sok limoncellót iszogatott George Clooney társaságában. DeVito jól jött ki a szeszügyből: a botrány hullámait meglovagolva saját limoncellomárkát dobott piacra.

Akárcsak karaktere, Frank, DeVito is számtalan dologgal próbálkozott már az életben. A különbség mindössze az, hogy DeVito nem a zavarosban halászott. A színészkedésbe szakképzett fodrászként kezdett bele, ám később szögre akasztotta az ollót. Egy ideig a vendéglátásban is aktív volt: étterme szerényen a DeVito nevet viselte.

Még mielőtt hírességgé vált volna, a 70 éves sztár már jó kapcsolatrendszerrel bírt Hollywoodban. Jack Nicholson gyerekkori barátja, hiszen családjaik régi ismerősök, Michael Douglas pedig egykoron a szobatársa volt. DeVito és társai október 17-én a kilencedik évaddal térnek vissza a Comedy Central képernyőjére.

Túlzásba vitte a csajozást Danny DeVito
Danny DeVito köpcös, és büszke rá. Habár már megjavult, régebben sorozatosan botrányokba keveredett a nőbolond sztár, akit most egy testhezálló sorozatszerepben láthat a magyar tévénéző közönség.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!