Facebook hozzászólás
370

Dalban toboroznak a fiúk

Egy dal erejéig fiúzenekart alapított Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti. A fiúk célja, hogy az utolsó meghallgatásra felhívják leendő mentoráltjaik figyelmét. Már csak pár napotok van!

Bye Alex, Kép: RTL
Kép: RTL

Május 20-a fontos dátum, ugyanis ezen a napon utoljára mutathatják meg a tehetséges énekesek, duók és zenekarok az X-Faktor casting stábjának, hogy helyük van az X-Faktor 2017-es évadának mezőnyében. Azok az énekesek, duók és zenekarok, akik lemaradtak vagy nem tudtak eljutni az első meghallgatásra, ezen a napon még megtehetik és bizonyíthatják, hogy helyük van az élő showban. Az még egyelőre titok, hogy Tóth Gabi helyét ki tölti be a mentorok között, az viszont már biztos, hogy Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti ismét mentor lesz. A fiúk pedig mindent bevetettek, hogy énekeseket toborozzanak, ezért egy saját dallal és klippel hívják fel a figyelmet az utolsó meghallgatásra.

A fiúk közös klipjét itt érhető el: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/erre-el-kell-menni-itt-az-utolso-lehetoseg-hogy-te-legyel-a-kovetkezo-x-faktor. A nyílt napról pedig a következő linken beszélnek a mentorok: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/majus-20-x-faktor-nyilt-nap-mindenki-idejohet-es-megmutathatja-magatAz utolsó meghallgatás 2017. május 20-án, szombaton 9 órától az RTL Klub székházában lesz. A meghallgatáson előzetes regisztráció nélkül részt vehetnek a jelentkezők.

Legyél te a következő Hagyjál főzni! sztárja
A Hagyjál főzni!, Magyarország egyik legszórakoztatóbb családi gasztro-realityje, amelyben a versenyzőknek, konyhai tapasztalatlanságukat legyőzve kell egy fogást elkészíteniük, mindezt időre. Itt az alkalom, hogy te is részese legyél a show-nak!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!