Facebook hozzászólás
305

Csillogó, különleges világ vár a hétvégén! Íme a képes ízelítő!

Ismét az ásványok és az értük rajongók hétvégéje lesz október 11–12. Most azonban egy szokatlan helyen, a MOM Sportban várja az érdeklődőket ez a különleges világ. Egy biztos, a laikusok, a szakértők, a rajongók és a véletlenül odatévedők sem fognak unatkozni.

A Millenárisról érkező Lelkes Ásványbörze egyéb újdonságokkal is megörvendezteti régi és új látogatóit, hiszen a különleges, meseszerű birodalom a régi tradíciókkal, de mégis kicsit másként várja most a vendégeit. A kicsiknek és az örökmozgóknak lesz játszóház, gyermekfoglalkoztató és aranymosás is, így a szülőknek nem kell aggódniuk a porontyok szórakozása miatt. Naponta több alkalommal 3D-s barlangvetítések láthatók, amelyek a korábbi börzék tapasztalatai alapján valószínűleg most is komoly sikert aratnak.
A vetítések során szinte kézzel fogható térérzékelés mellett tárul elénk a barlangok csodálatos világa és a barlangi ásványok szemet gyönyörködtető képe, így biztosan egyedi élményben lesz részünk.

A kisállat-simogató most is várja majd az érdeklődőket, de aki a természet helyett inkább spirituálisabb vonalon nézelődne, annak sem kell aggódnia, hiszen különböző ezoterikus szolgáltatásokat is kipróbálhat.

A kiállítás területén egészségsziget is található, hogy az ásványok és a programok mellett fizikai állapotunkkal is törődhessünk. A kiállított ásványok mellett belőlük készült tárgyakat is vásárolhatunk, akár egy egyedi éksze, vagy egy különleges dísztárgy formájában.

A szórakoztató programok mellett, több igazán hasznos és érdekes előadás is vár ránk ezen a hétvégén, az ásványok és az állatok mellett a növények is nagy szerephez jutnak, hiszen bonsaikiállításon is bámészkodhatnak az őket kedvelők.

Ezekre az eseményekre azoknak is érdemes kilátogatniuk, akiknek fiókjában ott lapul egy-egy ismeretlen szépség, hiszen a börzén szakemberek segítenek az ingyenes drágakő-határozásokon.

Múmiák öt kontinensről – nézd meg, így együtt később nem láthatod!
Öt kontinens évezredes vagy épp a közelmúltból származó múmiáit mutatja be a Magyar Természettudományi Múzeum Múmiavilág című, október 1-jén nyíló kiállítása. A világ különböző részeiről származó, más-más időben, igen eltérően mumifikálódott különös testemlékeit eddig mintegy 1,7 millió ember látta Európában és Amerikában.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!