Facebook hozzászólás
278

Cerka Tinka és a Szürke Lord

Szeretsz rajzolni és játszani egyszerre? Kedveled a csodálatos színeket és a vicces helyzeteket? Akkor jól figyelj, mert Cerka Tinka cerkalánynak szüksége lenne egy kis segítségre, és pont Rád gondolt! A Budaörsi Latinovits Színházban február 23-án, 10-kor lesz az első találkozó az óvodásoknak és kisiskolásoknak.   

Zsirai Viktória és Bognár Anna az olvasópróbán, Kép: Borovi Dániel
Zsirai Viktória és Bognár Anna az olvasópróbán, Kép: Borovi Dániel

Azt történt ugyanis, hogy Tinka egy reggel besurrant a festőműhelybe, és összekeverte a színeket. Kolorító völgyében így lett zöld az ég, lila a tó és szivárványszínűek a levelek. A levegő barnává változott, a halak, a madarak, de még az emberek is eltévedtek. Mit kell ilyenkor tenni? Menj Budaörsre, ott találod Kolorító völgyét, amire Lord Grafith árnyéka vetülhet, hacsak nem vagy résen. Ki kell bogoznod a szálakat, és újraszínezni a szomorú tájat. Abban biztos lehetsz, hogy a végén kiderül: a barátság mindennél fontosabb.

Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt darabját 2018. február 23-án 10-kor mutatják be a Latinovits Színház, a Szamárfül Projekt és a BABtér közös produkciójaként. A főbb szerepekben Bohoczki Sárát, Bognár Annát, Bernáth Dénest és Hajmási Dávidot láthatjátok. A kortárs magyar meséből készült interaktív színházi előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak szánják. Jó szórakozást!

Házimurikat tartanak Debrecenben
Hrabal Házimurik című kisregényének színpadi adaptációját Téri Sándor rendezésében, Zeck Juli főszereplésével mutatta be a Csokonai Színház. Hrabal ezúttal a felesége szemével látja-láttatja önmagát, megismerkedésük történetét és azt a sokszínű környezetet, amelyben sorstársaikkal együtt életüket próbálják újrakezdeni. Eliška nagypolgári családból származó leány, aki a háború utáni kitelepítéskor mindent és mindenkit elveszített. Hrabal tehetős polgárcsalád fia, aki jogi doktorátusával önkéntes proletárrá züllött, és száműzve magát az elviselhetetlenné vált, komfortos családi fészekből, megteremti magának a műveiből már jól ismert hrabali világot. Rögös az út, amelyet Pipszi a minden kötöttségtől menekülő doktorral végigjár, de amelyen megadatott számukra a létezés öröme és a kis dolgok nagy szeretete.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!