Facebook hozzászólás
367

Budapesti történetek, nem csak budapestieknek

Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge Junior Príma díjas színművészek tolmácsolásában látható a 100 szóban a Város előadás a Mozsár Műhelyben április 20-án. Műfajában több történetből összeálló páros stand-up a fővárosról, amelyekben a városlakók mind magukra ismerhetnek és megtalálhatják velük a kapcsolódási pontjaikat. A különleges vizuális technikákkal megtámogatott darab a Budapesti Tavaszi Fesztivál idején látható először a Mozsár Műhely és a Manna Produkció együttműködésében.

Az est középpontjában a városi élet áll. Minden, ami Budapest múltja, jelene, hétköznapjai, éjjele, nappala, fiatalsága, öregsége és százféle közege. A városban élő, legkülönfélébb emberek szólalnak meg az előadókon keresztül. Mindennapi történeteik között van olyan, amit már mi is átéltünk és van olyan is, amiről el sem tudtuk képzelni, hogy létezik.

Szilágyi Csenge és Nagy Dániel Viktor a 100 szóban a Város című produkcióban, Kép: sajtóanyag
Szilágyi Csenge és Nagy Dániel Viktor a 100 szóban a Város című produkcióban, Kép: sajtóanyag

A száz szóban megírt történetekből összeálló előadást a már ismert Száz Szóban Budapest projekt ihlette, amelynek eredeti előadói ragadják most kézen a kíváncsi nézőket és vezetik el őket a város sosem látott szegleteibe. Az érzelmekben gazdag, rendkívül humoros és érzékletes előadásban mindkét művész egyaránt énekel is a próza mellett. Azt mondják, van Budapesten az az életérzés, amit jobb megénekelni, mert kevesek hozzá a szavak. Ezt az életérzést pedig biztosan hosszú időre magával viszi a hallgatóság, és mosolyogva látják majd visszaköszönni őket a mindennapjaikban.

 

 

Előadók: Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge

Dramaturg: Fekete Ádám

Hang és fénytechnika: Kazi Roland

Az előadást legközelebb május 5-én és 19-én látja a közönség a Mozsár Műhelyben.

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!