Facebook hozzászólás
239

Brutál egy hétvége Balatonszemesen

Rock, metal, Balaton – érkezik az év egyik legjobb és legkeményebb fesztiválja! 

Előre Rockerek, mert augusztus 7-étől 3 napra Balatonszemes a kemény zenék hazai fellegvárává változik! Egy hosszú hétvége, nappal a Balaton hullámaival, esténként pedig 3 színpadon összesen közel 50 koncerttel vár a RockPart ’15!

A külföldi fellépők:

A svéd legenda, a Clawfinger két európai koncertjéből az egyiket a Borsodi Nagyszínpadon fogja megtartani, hogy aztán átadják a terepet a kevésbé pörgős, ellenben szívszorítóan sötét hangulatú zenével érkező My Dying Bride zenekarnak. Szombaton a tombolásé a főszerep, a Marduk és a Melechesh zenéjében súlyos dallamok és dübörgő ritmusok várják a látogatókat. Vasárnapra pedig 3 külföldi banda is érkezik, a deathcore színtér egyik élcsapata, a Suicide Silence nyitja a sort, őket követi a teljesen egyedi zenei világgal és hajmeresztően laza produkcióval fellépő The Dillinger Escape Plan. A finn Turisaspedig a folk metal rajongóit fogja lázba hozni energikus koncertjével.

Kép: wikimedia.hu

A hazai bandák:

A teljes névsort hosszú lenne felsorolni, a legnagyobbaktól a tehetséges feltörekvő zenekarok nagyon széles a paletta. A szombati napon a Borsodi Nagyszínpad programja a magyar bandákról szól, Tankcsapda – Depresszió – Kowalsky meg a Vega a névsor, de a 3 nap alatt találkozhatnak a látogatók a jelenlegi legnépszerűbb bandákkal: Road, Subscribe, Paddy and the Rats, Alvin és a Mókusok, műfajteremtő veteránokkal – Moby Dick, Omen, Auróra, Akela, tehetséges, újabb formációkkal, mint az Ordog, az Apey and the Pea, illetve a Tales of Evening és még számtalan produkcióval.

Mi vár még a fesztiválon?

Ha „túlélted az éjszakát”, vesd bele magad a Balaton hűsítő vizébe! Játssz velünk! Petanque, footgolf, csocsó, melyiket választod? Inkább erős vagy ügyes vagy? Mutasd meg, mit tudsz és nevezz be a szkander vagy a sörpingpong bajnokságba, vagy legyél a lézerharc-pálya hőse.

A teljes programért, információkért, vagy csak a hangolódáshoz látogass el ide!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!