Facebook hozzászólás
411

Botrányos cuccok a first ladyn, az amerikaiak nem hittek a szemüknek

Miközben Texas és Houston történetének legsötétebb napjait éli, az amerikaiak megbotránkoztak a first ladyn, aki eredendően férje oldalán volt hivatott részvétét kifejezni a trópusi vihar áldozatainak. Melania Trump ugyanis jó 10 centis tűsarkúban indult neki az árvíznek. A közösségi oldalak valósággal felrobbantak, és részvéttelenséggel vádolták az Egyesült Államok elnökének feleségét.      

A döbbenet és a lázadás már akkor elkezdődött, amikor a közösségi oldalakon megjelentek az első fotók, amin az elnöki pár elindul a repülőhöz, hogy a helyszínen tájékozódhasson a természeti csapás okozta károkról. Melania Trump ugyanis egy kígyóbőr, jó tízcentis sarkú körömcipőt viselt.

Melania magassarkúban megy árvizi szemlére, Kép: twitter
Melania magassarkúban megy árvizi szemlére, Kép: twitter

Hozzá szűk fekete nadrágot, fehér ingblúzt, divatos, keki színű pilótakabát-szerűséget, és egy ugyancsak pilótás napszemüveget öltött magára. A netezők már akkor megjegyezték: lehet, hogy azt hiszi, ő vezeti a gépet is. Az ezt követő kommentekből nem maradtak ki azok a képek sem, amelyek tanácsokat adnak, hogyan lehet hegyet mászmi, csákányozni, esetleg kertészkedni tűsarkúban. Sőt, meg is terveztek egy Melania-látogatásra szánt árvízi lábbelit: hátul tűsarokkal elöl békalábbal.

Az elnöki gép Corpus Christoben szállt le, és ez sem sikerült valami szerencsésen. Miközben Donald Trump gumicsizmában jelent meg a nyilvánosság előtt, hitvese hófehér vászon tornacipőre váltott. Lekerült a pilótadzseki és -napszemüveg, fejére viszont fekete baseboolsapka került, amin a FLOTUS felirat volt olvasható. A First Lady of the United States rövidítése tökéletesen egyértelművé tette, hogy személyében az Egyesült Államok elnökének feleségét tisztelhetik a rászorulók. (A floating, azaz az árvíz szó megjelenése sem lehetett véletlen, de lehet, hogy csak egy fehér házi divatguru szánta szellemességnek – írták a netezők.)

First Lady cipő árvízre, Kép: facobook
First Lady cipő árvízre, Kép: facobook

Az amerikai elnökfeleségek megjelenése mindig izgalomba hozza a divat iránt rajongókat. Jackie Kennedy óta e hölgyek képviselik az eleganciát, a minden részletre kiterjedő figyelmességet, alkalmazkodóképességet. Nos, ezt most a netezők szerint egyáltalán nem sikerült Melania Trumpnak, sőt! Egyenesen részvéttelenséggel vádolták meg a közösségi média résztvevői, olyannak, aki a divatot előbbre helyezni a tragédiánál. Maria Del Russo író egyenesen „Árvízvédelmi Barbie babának” titulálta a first ladyt.

Texasban már harminchét halottja van a Harvey hurrikánnak. Több mint 30 ezer embert kellett kitelepíteni. Houston haramada víz alatt áll, éjszakánként kijárási tilalmat rendek el, mert rendőrnek öltözött fosztogatók lepték el a várost.

Érkeznek a segélyek is. Sandra Bullock és Leonardo diCaprio külön-külön 1-1 millió dollárt küldött a rászorulóknak.

Csodaszép ruhák – aludobozokból! Ezt látnod kell!
Magyrországon mintegy 450 millió üdítős, sörös- és energiaitalos doboz nem a szelektívben végzi, hanem a vegyes hulladékban, pedig még pénzt is kaphatunk érte. A divattervezők szerencsére újragondolták, és kreatívan fantasztikus ékszereket, ruhákat és más használati tárgyakat alkottak belőlük. Nézzétek!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!