Facebook hozzászólás
263

Boszorkányszelídítő

Mobiltelefonba zárt varázslat, vagy mi a manó – ez a mottója Virág Emília új könyvének. Ebben aztán van minden: lidércek, denevérek, macskák… Egy dolog nincs, Nap. Azt ugyanis ellopták… Hogy mik vannak?

Boszorkányszelídítő, könyvborító
Boszorkányszelídítő, könyvborító

Adri huszonhárom éves budapesti lány, aki egy nap fényárban úszó lyukat talál albérleti szobájának padlóján, amiből ráadásul néha manók bukkannak elő. Rezzenéstelen arccal cseverészik a kertésznadrágba bújt apró lényekkel, és még a szeme sem rebben, amikor megjelenik nála egy kócos boszorkányfiú meg egy pszichopata tekintetű lidércúr, akik időnként átváltoznak fekete macskává, esetleg denevérré, és mintha nem csak szórakozásból nyomkodnák a mobiltelefonjukat. Ehhez jön még Adri szeretője, aki igencsak furcsa szerzet, meg egy döbbenetes kalandtúra egy nem mindennapi küldetés nevében…

Virág Emília második urban fantasyjében manó, lidérc, boszorkány és ember sorsa fonódik össze egy világban, ahonnan ellopták a Napot az égről.

Könyvajánló
Néhány éve átdolgozott formában jelent meg Dr. Csernus Imre alapkönyve, a DROGMA. Az író egy folyamatosan szűnni nem akaró, égető problémához, a drogokhoz nyúl vissza. A könyv átdolgozása egy rendkívül érdekes helyzetet teremtett: a Doki őszintén szembesül saját énjével, és beszél az azóta benne végbement változásokról. Kattints ide!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!