Facebook hozzászólás
227

Bomba meglepetések az Edvin Marton-koncerten

Több mint 6 éven át, Los Angelesben, Miamiban, Tokióban és Budapesten is készült Edvin Marton Emmy-díjas világhírű hegedűművész legújabb lemeze, melyen Queen, Metallica és Coldplay feldolgozások is hallhatók. A Rock Symphony című album, a napokban jelent meg.

A lemezbemutató koncertre sem kell már sokat várni, hiszen április 17-én, vasárnap, rengeteg meglepetéssel várja a művész a közönséget a Budapesti Kongresszusi Központban.

Edvin Marton egyik kezében hegedű, a másikkal a közönségre mutat, Kép: wikimedia
Edvin Marton, Kép: wikimedia
Hallottad?
Május 22-éig minden este látványos, lapionos felvonulást rendeznek a Fővárosi Állat- és Növénykertben? Itt olvashatsz a részletekről!

– Hónapok óta, majd 150 emberrel dolgozom azért, hogy a koncert mindenki számára garantáltan feledhetetlen lehessen. Rengeteg meglepetéssel készülök, lesznek szambatáncosok és balettművészek is egyaránt a crossoveer stílusú előadáson, s természetesen a rock zene rajongói is hallhatják majd kedvenceiket – nyilatkozta a művész.

Edvin Marton 12 új, különleges hangzású saját szerzeményét most először hallhatja a budapesti közönség, melyeket videoháttérrel is élvezhetnek a koncerten. A lemezbemutató koncerten és a CD-n is a Vienna Strauss Symphony Orchestra csodálatos játéka hallható.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!