Facebook hozzászólás
563

Bibliai időutazás remek színészpalántákkal a Madáchban

Még meg sem születtek azok a gyerekek, akik 27-én este a Madách Színház színpadán eljátszották az osztályt a József és a színes, szélesvásznú álomkabátban, amikor először láttam e darabot. Akkor Paudits Béla és Szerednyei Béla játszották Józsefet illetve a Fáraót. A két remek színész és a fülbemászó dallamvilág akkor is lenyűgözött. vasárnap este a gyerekeken ámultam!

Elképesztő hangok, sodró lendület kísérte végig az egész Webber-Rice-előadást! Gallusz Nikolett ismételten fergetegesen énekelt. Minden hangjával, mozdulatával vitte, vezette előre az előadást. Solti Ádám, mint József méltán viselte az álomfejtésre alkalmas, apjától kapott köntöst, és vált a tolerancia hiteles képviselőjévé. Posta Victor humora pedig nagyszerűen érvényesült a Fáraó szerepében.

Egyiptomi jelenet, középen a Fáraó a József és a színes, szélesvásznú álomkabát című Webber-musicalből, Kép: Madách Színház
Posta Victor, mint Fáraó, Kép: Madách Színház

Ami azonban a legjobban tetszett, az a Madách Musical Táncművészeti iskola növendékeinek játéka. (Nem tudom, pontosan ez e a csapat pontos elnevezése, minden esetre, a helyi szereposztástábla szerint, igen.) Nem egyszerűen szép kis gyerekek, akik cukiskodnak a színpadon egy iskolai előadás keretében. Ezek a gyerekek éltek a színpadon! Élvezték az előadást! Élvezték, hogy valami nagyszerű dolog szerves részei! Énektudásuk ragyogó, mozgásukon látszik, hogy nagyon sokat dolgozhattak tanáraikkal, de ezzel együtt könnyedek, vidámak, igazi alázattal játszották végig az egész musicalt az elejétől a végéig! Méltó partnereik voltak a felnőtteknek! Nem biztos, hogy mindannyian a színpadon folytatják majd egykor pályájukat, de egy biztos, ez egy remek iskola, amihez csak gratulálni lehet! Őszintén remélem, hogy még sokszor találkozhatunk! További jó munkát!

Tudtad, hogy jövőre újra lesz X-faktor az RTL-en? Kedves tehetségek, ezt is olvassátok el!  



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!