Facebook hozzászólás
279

Begyújtotta rakétáit az RTL

Az RTL Magyarország 2016 őszén is számos vadonatúj és megújult műsorral készül. A legtöbb saját gyártású produkció a csatornaportfólión belül ezúttal is az RTL Klubon és az RTLII-n lesz, film- és sorozatpremierekkel pedig elsősorban a Cool készül.

RTL logoA nézők elsőként a ValóVilág powered by Big Brother című valóságshowt láthatták augusztus 27-én, szombaton 18.50-től az RTLII-n. A klasszikus realityt Nádai Anikó és Istenes Bence vezeti felváltva, míg a háttérműsorát, a BeleValót Aurelio és Gáspár Győző. A VV-t hétköznap este 22 órától, hétvégenként pedig 20 órától láthatják a nézők, a BeleValó rögtön utána kezdődik.

Az RTL Klub egyik legizgalmasabb és legfrissebb produkciója, a Nyerő Páros augusztus 29-étől, hétköznaponként a Híradó után, azaz 18.55-től lesz látható. A nyolc sztárpár – Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra – küzdelme miatt a Fókusz hétfőtől 17.25-től lesz képernyőn, így a Story Extra is hamarabb, 16.55-kor kezdődik majd. Az Éjjel-Nappal Budapest viszont később, 20.10-től, míg a Barátok közt 21.25-től lesz látható.

Geszti Péter, Kép: wikimedia
Geszti Péter, a Kic si Óriások egyik zsűritagjaKép: wikimedia

Az RTL Klubon szeptember 3-án, szombaton 18.50-től debütál a Kicsi Óriások című tehetségmutató showműsor, melyben fiatal tehetségek mérik össze csapatként és egyénileg is tudásukat. Felkészülésükben sztár csapatkapitányok segédkeznek, produkcióikat pedig a Földes Eszter, Spáh Dávid és Geszti Péter alkotta zsűri pontozza majd.

Szeptember 24-én tér vissza – egy év kihagyás után – az utóbbi évek egyik legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora, az X-Faktor. A showműsor szombatonként 20 órától, a 18.50-kor kezdődő Fókusz Plusz után lesz látható.

A fentieken kívül újra képernyőre kerülnek az RTL Klub magazinműsorai is: szeptember 5-től késő este ismét látható lesz a Magyarul Balóval, kedd esténként 23.30-tól újra lesz XXI. Század és szerdánként 23.35-től Házon Kívül.

Szeptember 19-én országos premierként a Cool-on láthatják a nézők a Holtodiglan című filmet, melyet David Fincher rendezett és olyan szereplők játszanak benne, mint Ben Affleck, a gyönyörű Rosamund Pike vagy az Így jártam anyátokból megismert Neil Patrick Harris. A Cool októberben pedig az X-Akták vadonatúj évadának premierjéhez hasonló bemutatóval készül, vagyis szinte a világpremierrel egy időben érkezik egy új amerikai dráma sorozat az RTL kábelcsatornájára.X-faktor logó

Az őszi évad második felében is számos új műsorral készül az RTL Magyarország. Így többek között hamarosan jön az RTL Klubra A konyhafőnök negyedik évada egy teljesen megújult zsűrivel, második évadával jelentkezik majd a Válótársak és a Keresem a családom, valamint ismét jön a Gyertek át szombat este! is. Az RTLII-n újra sztárokhoz cuccol majd át Pimaszúr, vagyis Papp Gergő és felesége, a humorfaktort pedig a Showder Klub és a Heti Hetes új szezonja, a sportot pedig az UEFA Európa Liga közvetítései jelentik majd. Az RTL+-on a sikeres brit vonulat mellé pedig egy másik kultikus vígjáték sorozat, a Jóbarátok epizódjait láthatják majd a nézők októbertől.

Hallottad?
Könyvet írt a Kossuth-díjas, televíziós rendezőről az egykori MTV Balázs Béla-díjas rendezője, Babiczky László, és Zsurzs Katalin színésznő, Zsurzs Éva lánya. A kötet nemcsak a nagyszerű, iskolát teremtő egyéniségről szól, hanem a hazai televíziózás kezdetének és aranykorának is emléket állít. Arról az időszakról beszélünk, amikor hétről hétre alig vártuk, hogy elkezdődjön az Abigél, a Fekete város, és mai is “eldobunk mindent”, hogy megnézzük az Otelló Gyulaházánt – mindegyiket remek szereposztással! Zsurzs Katalin néhány napja a Klubrádió egyik délelőtti műsorában vallott édesanyjáról, a rendezőről és mai, saját életéről is.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!