Facebook hozzászólás
333

Bartha Zsolt elbúcsúzott a Mátyás király tértől

Rékasi Károly jelen egészségi állapota miatt nem tud részt venni a sorozat munkájában. Az RTL Klub rövid közleménye szerint az alkotók igyekeznek mindent megtenni, hogy a közönség ne hiányolja a színművész által megfogalmazott „Barát” karakterét.     

Rékasi Károly jelen egészségi állapota miatt nem tud részt venni a Barátok közt című sorozat munkájában. A produkció a színész egészségi állapotával kapcsolatban több információval nem szolgálhat!

Rékasi Károly portré, Kép: wikimedia
Rékasi Károly, Kép: wikimedia

A színész tavaly júniusi balesete utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen. Ekkor a készítők a sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították, valamint úgy szerkesztettek, illetve forgattak, hogy a művésznek legyen ideje a gyógyulásra is.

Az adott helyzet azonban tervezhetetlenné vált a színész sorozatban való munkája. A produkció számára fontos Rékasi Károly egészsége, így – munkaviszonyának fenntartása mellett – teljes gyógyulását követően tudja a színészt foglalkoztatni. A produkció minden tagja visszavárja Rékasi Károlyt!

A sorozat készítői mindent megtesznek azért, hogy Bartha Zsolt karaktere mihamarabb visszatérhessen a Mátyás király térre!

Színházi hír
A Soós Imre sorsa ihlette Tüzet viszek című Hubay Miklós-darab volt a debreceni Csokonai Színházban évadjának utolsó bemutatója. A főbb szerepekben Kiss Gergely Mátét és Zeck Julit láthatja a közönség. A tragédia rendezője a társulat művészeti vezetője, Gemza Péter. A cívis városban a Hubay-darabok közül eddig 1997-ben Lengyel György vitte színre a Hová lett a rózsa lelke? illetve 2010-ben az Árkosi Árpád rendezte az Elnémulást láthatta a közönség. A részletekről itt olvashattok!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!