Facebook hozzászólás
247

Balázs lesz a sorsfordító

A várakozásnak vége! Elindul 2018 műsora A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedőt február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órától láthatják a nézők.

Sebestyén Balázs és a monumentális díszlet, Kép: RTL
Sebestyén Balázs és a monumentális díszlet, Kép: RTL

Magyarországon elsőként mutatta be az RTL Klub A Fal (The Wall) valódi, a világ számos országában (többek között az USA-ban, Franciaországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban) hatalmas sikert elért formátumát. Érdekesség, hogy az amerikai produkció egyik producere és gyártója – meglepő módon – nem a televíziós szakmából ismert, hanem az NBA világából, ő a legendás kosárlabdázó LeBron James.

A tavalyi, premier előtti adások – mikor a Sebestyén Balázs által vezetett műsor, magyar játékosokkal, Milánóban forgatott epizódjait láthatták a nézők –, már elhozták A Fal, a sorsfordító game show hamisítatlan hangulatát, és sikerrel debütáltak nálunk is.

A tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális, egyedi látványvilágot adó díszletben, gondosan kiválasztott szereplőkkel forgatott epizódjait február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órakor kerülnek a képernyőre. A Fal érzelmekben és izgalmakban bővelkedő részeiben a hangulat a tetőfokra hág, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő kéttagú csapatoknak. Feszültségben nem lesz hiány, mivel szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a játékosok élete örök fordulatot vegyen, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

Újra válunk, válogatunk
Elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép az RTL Klub sorozatának vadonatúj, harmadik évadában. A Válótársak minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán várják a nézőket!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!