Facebook hozzászólás
175

ArtCube kézműves- és iparművészpiac Debrecenben

ArtCube néven szervez néhány fiatal társadalmi munkában, nem profitorientált céllal kézműves- és iparművészpiacot Debrecenben. A rendezvénnyel a fiatalok célja az, hogy a vidéken élők is megismerkedhessenek magyar művészek által készített, magas minőségű, kreatív és modern termékekkel, legyen szó ékszerről, ruházatról, kiegészítőkről, dekorációról vagy akár gasztronómiáról.

A több tucat művész és márka közül többek között az iBag, Szívből Bolt, Eszterlánc, Dekortapasz és Bugyola márkák termékeit is megtekinthetik és megvásárolhatják a rendezvényre kilátogatók.  Emellett a szervezők érdekes és izgalmas programokkal is várják az érdeklődőket, mint például scrapbook-bemutató, különleges fodrászbemutató, gasztroshow. Az eseményre 2013. május 11-én, szombaton a Debreceni Egyetem főépületében kerül sor, a részvétel ingyenes. Az ArtCube részletes programjáról, a művészekről folyamatosan tájékoztatnak az ArtCube vásár Facebook oldalán.

Hat, többségében vidéken élő fiatal, akik kedvelik az igényes és különleges, magyar művészek által készített kézműves- és iparművésztermékeket, úgy gondolta, hogy vidéken is igény van olyan eseményre, ahol mindezek széles választékban elérhetővé válnak az érdeklődők számára. Így született meg az ArtCube kezdeményezés és rendezvény, ahol a változatos termékek mellett széles körű, izgalmas programok is várják a látogatókat. Az eseményen a képzőművész és az érdeklődő találkozhat egymással, fiatal, tehetséges művészek lehetőséget kapnak a bemutatkozásra. Az ArtCube eseményen magyar művészek és művészcsoportok többségében magyar termékei lesznek elérhetők.

Az ArtCube hagyományteremtő céllal Debrecenben kerül megrendezésre 2013. május 11-én, szombaton. Amennyiben a tapasztalatok és visszajelzések pozitívak lesznek mind a művészek, mind a látogatók részéről, a fiatalok célja az, hogy az ArtCube vásárt az ország különböző pontjain is megszervezzék.

Időpont: 2013. május 11, szombat
Helyszín: Debreceni Egyetem főépület, Debrecen, Egyetem tér 1.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!