Facebook hozzászólás
273

Amikor eldurran a fakanál!

Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős bírálja majd a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket a Konyhafőnök negyedik évadában. Ínycsiklandó, különleges fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és megannyi konyhai trükk, praktika – ez vár a nézőkre A Konyhafőnök negyedik évadában, szeptember 26-án, 18:55-től, rögtön az RTL Híradó után.
Különlegesség a Könyhafőnökben, Kép: RTL
Különlegesség A Könyhafőnökben, Kép: RTL

Sok más újdonságra is számíthatnak majd a rajongók, ám a legnagyobb változás, hogy a zsűri teljes egészében megújult, így Fördős Zé mellett, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és Wossala Rozina, a műsor első évadának versenyzője alkotja majd a szakmai csapatot.

Új zsűri A Konyhafőnökben, Kép: RTL
Új zsűri A Konyhafőnökben, Kép: RTL

Sárközi Ákos belevaló, Michelin csillagos rocker séf, akinek vagány külseje olyan férfit takar, aki a konyhában percek alatt ötcsillagos fogásokkal lepi meg vendégeit.

Sztárpár New Yorkban
Massimo Bottura és a Lavazza együtt ünnepelte New York-ban az olasz séf által vezetett Osteria Francescana nevű modenai étterem első helyezését a világ 50 legjobb éttermét rangsoroló 2016. évi díjátadót követően. Itt a hír!

Ákos vagány tetoválásai között felfedezhetőek a Michelin-csillagok, hiszen fontos volt számára, hogy emlékezzen arra, mi motiválja, amikor a tűzhely mögé áll. A séf azt ígérte, pontosan olyan maximalista lesz a versenyzőket bírálva, mint amilyen egy-egy menüsor elkészítése közben.

Rozina egy vérbeli vendéglátós, akit a Konyhafőnök első évadában ismerhettük meg. A sikeres szereplés után, Rozina megvalósította álmát és több sikeres projekt után, jelenleg a belváros szívében, saját éttermét vezeti, így pontosan tudja, milyen egy igazi konyhafőnök.

Szívmelengető emberi történetekben, a verseny adta feszültségben és váratlan fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, ahogy a zsűri csípős kritikája sem maradhat el. A Konyhafőnök szeptember 26-ától, minden hétköznap este 18.55-tól lesz látható az RTL Híradó után.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!