Facebook hozzászólás
404

Álommeló! Utazni, nyaralni, pénzt keresni!

Az év utazója címre hirdet pályázatot a Magyar Turizmus Zrt.: a nyertes feladata 10 hét alatt beutazni Magyarországot, élményeit pedig videókban és blogbejegyzésekben megosztani az érdeklődőkkel. A pályázatra június 17-éig lehet jelentkezni!

A pályázat nyertese minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat el három tagú stáb kíséretében. Az általuk összeállított 8-10 perces anyagok hetente jelennek meg az Indavideón, de az utazó mindemellett blogbejegyzésekben is posztolja élményeit. A Magyar Turizmus (MT) Zrt. a digitális nemzedék igényeinek megfelelően, videoblogban ösztönzi belföldi utazásra az Y generáció tagjait is.

A 18. életévét betöltött nyertes természetesen fizetést is kap majd a munkájáért. A sportos, tettre kész munkatársnak  „Magyarország legjobb állásában” olyan projektekkel kell megbirkóznia, mint videózás a föld felett, kalandparkteszt, wakeboardozás, tandemugrás, tihanyi tekerés, Balaton Sound, kétéltű kalandtúra, barlangban kúszás, bormustra és kenuzás

Az MT mérföldkőnek tekinti az Y generáció médiafogyasztási szokásaihoz igazodó új kommunikációs csatorna használatát. A ’80-as, ’90-es évek szülöttei jellemzően előnyben részesítik az online felületeket a tájékozódáskor és utazásaik szervezése során, a nekik szóló, intenzív audiovizuális ingert jelentő tartalmak hatékonyabbak a belföldi utazásra ösztönző üzenetek célba juttatásához – írja közleményében a szervezet.

A pályázatra június 17-éig lehet jelentkezni, a felhívás az Év utazójaoldalon érhető el. Az eredményhirdetés június 23-án lesz, a kalandos utazás pedig június 30-án indul.

Ez a Balaton legjobb fagyija!
Balatoni randevú… Vágysz rá? Biztos igen, bár most egy igazi finomságról van szó: ő lett a győztese az idén először meghirdetett „Balaton fagyija” pályázatnak. A kapros-túrós és a fügés-diós kombináció is jól szerepelt.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!