Facebook hozzászólás
241

Álmaid pályázata!

Az Alvás Világnapját ünnepeljük március 17-én. Sok helyen foglalkoznak az alvással, hiszen globális járvány az alvásbetegség. Ebből az alkalomból hirdette meg különleges pályázatát Aludj stílusosan a Stílusosban! címmel a Stílusos Vidéki Szállodák Szövetsége. Az álom a kezdeben van! 

Káli Art Inn, Kép: sajtóanyag
Káli Art Inn, Kép: sajtóanyag

A Budapesti Alvásközpont felmérése szerint Magyarországon az emberek az európai átlagnál is rosszabbul alszanak. A stressz és a felfokozott életritmus, valamint az elhanyagolt sokféle betegség következményeként a magyar felnőttek egyharmada alváshiányos.

A Stílusos Vidéki Szállodák Szövetsége is erre a problémára hívja fel a figyelmet egy különleges ajánlattal.
A pihentető, nyugodt alvás lehetőségét kínálja a jó levegővel, tökéletes nyugalommal, kiváló ágyakkal és a vidék csendjével: ezért hirdették meg a Stílusos Alvás Éjszakáját.

2017. március 19-én jelképes összegért megnyitják házaikat mindazoknak, akik szeretnének részt venni ebben az egyedülálló, izgalmas, közös programban.

KERÉKZAJ
Álmatlansággal, fáradtsággal jár a mindig pörgő, nem bölcsen élő menedzser élete. Az ok egyszerű, nem tudja leállítani egy-egy téma köré csoportosuló gondolatait. Egyszóval, hiába fekszik le pihenni, zavarja őt „saját kerekei zaja”. A jó hír, hogy van kiút! Nem vagy egyedül! Gondosan olvasd el a szakember véleményét!

Felhívásuk:
Pályázz és aludj stílusosan Stílusosban!
Magyarországon először, március 19-én megnyílik 9 Stílusos Vidéki Szálloda 99 szobája, ahova 198 szerencsés vendég juthat el! Az éjszakai pihenésért jelképes összeget, egységesen 999 Ft-ot kérnek. A vendégeknek le kell írniuk, hogyan töltenék az időt a kiválasztott házban, a jelentkezők közül a legötletesebb pályázók nyerik meg a lehetőséget az igazán nyugodt, pihentető alvás kipróbálásra. A szállodák különleges, a nyugodt alvást elősegítő esti programokkal is készülnek: lesz esti mese meseterapeutával, szauna szeánsz, csillagfényes tündérkeresés, esti lovaskocsikázás, hogy csak néhányat említsünk az ötletek közül, amelyek a Stílusos Vidéki Szállodák tarsolyában lapulnak.
További információk itt.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!