Facebook hozzászólás
161

Akarsz vitorlázni a Litkeyvel? Gyere Kenesére!

20 év legizgalmasabb hajói – ezt kínálja a hétvégére a kenesei kikötő! Két évtizede a balatoni hajósok legkedveltebb programja a Balatoni Hajókiállítás. Ezúttal negyven bemutató és negyven hajó várja a látogatókat a szárazföldön és a vízen egyaránt. 

Foto: Nagy Balázs

Most láthatod először a Wia elektromos hajók legújabb nemzedékének darabjait, köztük egy 42 lábas luxus elektromos yachtot, ami jelenleg a legnagyobb sorozatgyártásban készült, tisztán elektromos meghajtású hajó a világon!

A vitorláskedvelők is biztosan találnak különleges csemegét! Itt nézheted meg először először a nemrég vízre bocsátott Lagoon 39 lábas katamaránt, és bár a szárazföldi premier év elején már megtörtént, itthon, vízen most mutatkozik be először az X-Yachts új, 33 lábas modellje.

A hajólátványosságok sorába még további két különlegesség csatlakozik. A hétvégén te is megnézheted a Balatonra került Cellum – Decision 35 katamaránt, amivel a tizenegyszeres Kékszalag győztes Litkey Farkas versenyez, valamint Magyarország legnagyobb sürgősségi mentőhajóját, a Rupertet is, ami a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata jóvoltából kivételesen most hétvégén Balatonkenesén állomásozik!

Kép: Nagy Balázs

Nyeremények is várják a látogatókat! A legszerencsésebbek együtt vitorlázhatnak Litkey Farkassal a Cellum – D35 katamarán fedélzetén, a többiek wellnes-hétvégét, hátizsákot, és sok más érdekességet nyerhetnek! Jó szórakozást!

Emlékszel az idei Kékszalagra! Már látványra is csodálatos volt! Ki ne akarna így vitorlázni?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!