Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2012. április 11. 18:04 | PP-Eletforma

TABLEFREE NAPOK

A legjobb budapesti éttermek exkluzív menüt kínálnak!

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, április 17. és április 24. között megragadhatják a TableFree Éttermi Napok által kínált lehetőséget. Budapest legjobb éttermei közül több mint 50 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree felhasználói számára.

A TableFree Éttermi Napok akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Éttermi Napok alkalmából kínált menük. Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a TableFree honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.

A TableFree Éttermi Napok rendezvényen részt vevő éttermek között megtaláljuk a város legismertebb éttermeit, mint Nobu, Baraka, M Restaurant, Olimpia, Peppers, Trattoria Toscana, Philippe le Belge, valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatjuk a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, a mexikói, az olasz, a japán és más konyhák remekeit. A TableFree Éttermi Napok-on résztvevő éttermek közül sok láthatóan megragadja az alkalmat, hogy kreatív és minőségi menüvel nyűgözze le vendégeit. Egyesek a szokásosnál kedvezőbb áron kínálják ételeiket, míg mások kifejezetten erre az eseményre kreált fogásokat ajánlanak.

A TableFree.hu online étteremportál lehetővé teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet. Az éttermek bemutatása alapján a vendégek könnyen megállapíthatják, hogy egy étterem megfelel-e igényeiknek. A leírásokban található ikonok és képek mindent jeleznek a gyerek-barát étteremtől kezdve az élő zenén keresztül az étkezési utalványok elfogadásáig.
További információért kérjük forduljon Alex Van Damme-hoz a fenti elérhetőségeken vagy látogasson el a http://www.TableFree.hu honlapra.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!