Facebook hozzászólás
189

A világ csodái a romkocsmák falain – ezt nézd meg!

Az éjszaka összefonódik a művészettel, ugyanis a világ legnagyobb fotós versenye, a Sony World Photography Awards legizgalmasabb pályaművei idén is romkocsmák falain elevenednek meg. Továbbra is a Szimplában, illetve most már a Fogaskertben is láthatóak a különleges alkotások.

A vándorkiállítás – ahol a nemzetközi nyertesek mellett a magyar győztes kép is megtekinthető – célja, hogy közelebb hozza a fotóművészetet a mindennapokhoz, minél szélesebb közönséget érjen el, ösztönözze a fiatal generációt egyéni látásmódjuk kifejezésére, továbbá minél többen kipróbálják tehetségüket a 2016 Sony World Photography Awards-on.

A magyar Tóth Zoltán díjnyertes képe

 

Noell S. Oszvald 2. helyezett alkotása
George Ching-Yuen 1. helyezett képe a Canada National Award-ön

A rendkívül egyedi képalkotások idén első ízben a Kazinczy utcai Szimpla kertben tekinthetőek meg június 18-tól július végéig. A Fogaskert is otthont ad július 13-tól a pályaműveknek egészen augusztus 10-ig.

Gerbie Santos Pabilonia 2. helyezett (Philippines National Award)
Lione Bakker képe 3. helyezett lett Hollandiában

A nyár folyamán és az ősz elején a Kuplung és az Instant biztosít helyet a kiállításnak.

Marek Jarkovsky alkotása a cseheknél lett első
Elangovan Subrmanian képe 2.lett az India National Award-on

A Sony World Photography Awards 2016-ra június elsejével megkezdődött a jelentkezés, melyet megtehet a http://www.worldphoto.org/ oldalon.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!