Facebook hozzászólás
191

A négy igenes Király, akiből King lett

Mind a négy mentor „magánék” szerette volna tudni a magyar énekest! Egyhangú elismerést aratott Király Viktor az Egyesült Államok tehetségkutatójában.

Nagyszerűen sikerült Király Viktor első nyilvános bemutatkozása a The Voiceban. A „mi fiunk” Marvin Gaye What’s Going On című dalát énekelte. Az amerikai tehetségkutatóban mind a négy szék megfordult, így megnyílt az út akár a végső győzelem felé is. Ebben a menetelésben nem is akárki, az állva tapsoló Adam Levine, a Maroon 5 első embere segíti majd, hiszen Viktor őt választotta.

Elsőként is Adam Levine fordult meg a székkel, majd egymás után követték a zsűri további tagjai. Az extravagáns frizurát viselő, szőke szépség, Gwen Stefani kipattant a színpadra, kezet fogott a magyar Megasztár-győztessel, és közölte: mivel ő az egyetlen nő a zsűriben, ezért dupla ereje van, de Királyunk végül Levinnel megy tovább.

Király Viktor, akit egy nemzetközileg is ismert magyar énekesnek mutattak be a műsorban, a Facebookon mondott köszönetet hazai és amerikai rajongóinak. Azt írta, soha, semmit nem ért volna el, hallgatói nélkül, és reméli, hogy ez majd így is marad!

Mi is reméljük!

A siker utáni első rádióinterjút itt hallgathatjátok meg!

Zséda és Puskás Peti viszont ezúttal itt, a konyhában szerepelt!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!