Facebook hozzászólás
471

A Kismenők gitárosa a nagymenőkkel koncertezik!

Luppinger Attila, a TV2 Kismenők című műsorának 13 éves felfedezettjének nagy álma valósul meg december 28-én. Ő is fellép  a 100 gitár egy színpadon – Palladio Orchestra koncerten a Papp László Budapest Sportarénában.

Idén tavasszal ismerte meg az ország a TV2 Kismenők című tehetségkutatójában Luppinger Attilát, a szerény de rendkívül tehetséges 13 éves gitárost. A műsor döntősei közé került erdélyi magyar fiú hamarosan újra látható lesz a hazai közönség előtt, ugyanis felkérték, hogy az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciójaként számon tartott „100 gitár egy színpadon – Palladio Orchestra” koncert művészeivel együtt csapjon a húrok közé december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.

A 13 éves Lupinger Attila nagy álma valósul meg  Kép: facebook
A 13 éves Luppinger Attila nagy álma valósul meg Kép: facebook

„Mindig az volt az álmom, hogy az Arénában léphessek fel. Hihetetlen, hogy ez már 13 éves koromra megvalósul, nagyon hálás vagyok a felkérésért, óriási megtiszteltetés. Mindenem a gitár, de még sosem láttam ennyi gitárost egy színpadon, ezért is biztos vagyok benne, hogy hatalmas élmény lesz a fellépés a Palladio Orchestrával” – mondta Luppinger Attila.

Érdekesség, hogy a Kismenők gitáros-tehetsége többnyire internetes videókapcsolattal vesz majd részt a 100 gitáros próbáin, ugyanis Sepsiszentgyörgyön jár iskolába és a naptárát fellépések is sűrítik, ami lehetetlenné tenné, hogy adott esetben hetente többször részt vegyen a budapesti próbákon.

Kép: sajtóanyag
Palladio Orchestra Kép: sajtóanyag

A december 28-án bemutatkozó Palladio Orchestra nem egyszerűen virtuóz produkció, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemege is. 10 szólista, 90 ritmusgitáros, 2 énekes, 1 dobos és 1 DJ varázsolja el világon egyedülálló produkciójával az Aréna közönségét. Különleges utazásra visznek, ahol sok állomást végigjárhatunk Beethoventől Pharell Williamsig, a Queentől a legismertebb filmzenékig. Mindezt a legfrissebb zenei világnak megfelelően, látványos vizuális- és show elemekkel kiegészülve.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!