Facebook hozzászólás
408

A Dunán kezd új életet Tóth János

Új sorozattal jelentkezik az MTVA. A Dunán vetítik majd a Tóth Jánost. Az 52 részből álló, epizódonként 26 perces sorozatot 2017. március 9-étől hetente csütörtök esténként fél filenckor vetítik majd. 

Tóth János, Kép: MTVA
Tóth János, Kép: MTVA

Az új sorozatban, a korábban az M1, majd a Duna Televízió műsorán évek óta sikerrel futó Munkaügyekből jól ismert Tóth János (Mucsi Zoltán) élete válságba kerül. Miután Jánost munkahelyéről kirúgják, és anyja (Csoma Judit) összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével (Kőszegi Ákos), így hősünk kénytelen 55 évesen új életet kezdeni. Elhagyja a családi fészket, és összebútorozik vidéki unokaöccsével, Molnár Balázzsal (Csémy Balázs). Az agglegény János, akiről egész életében anyja gondoskodott, és a fiatal vidéki fiú, aki épp most kezdi gyógyszerész tanulmányait a fővárosban, együtt indul el a felnőtté válás rögös útján. Munkavállalás, pénz, siker és szerelem a cél, de helyzetükön nem könnyít a felbukkanó takarítónő, Valika (Bozó Andi) és lobbanékony lánya, Szilvi (Rujder Vivien) vagy a kétes erkölcsű pszichológus-vállalkozó, Dr. Angyal (Szabó Simon) sem.

 

 

A sorozat főszerepében Mucsi Zoltán, Csémy Balázs, Kőszegi Ákos, Bozó Andrea, Rujder Vivien, László G. Attila, Csoma Judit, és Szabó Simon látható.

Tóth János, Filmkocka: MTVA
Tóth János, Filmkocka: MTVA

A forgatókönyveket vezető íróként az első 26 epizódban Litkai Gergely jegyzi, a sorozat második 26 epizódjának írásában pedig Lengyel Balázs vezetésével négyen osztoznak: Kovács András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori.

Csak színház, más semmi

Folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozat a Dunán. Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciójának újabb epizódjai február végétől heti rendszerességgel, péntek esténként 20.30-tól lesznek láthatók. 

Csak színház, más semmi
Korábban írtuk: folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozat a Dunán. Az újabb epizódok február vége óta péntek esténként láthatók.

A sorozat vezető rendezői feladatait a Csak színház és más semmi első szériájából ismerős Nagypál Orsi látja el, mellette az eddig rövid- és dokumentumfilmekben jeleskedő, magát sorozatban elsőként kipróbáló Lakos Nóra dolgozik rendezőként. Vezető opertatőr: Márton Balázs. A producer: Kálomista Gábor.

 

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!