Facebook hozzászólás
222

20 millió lapul Tilla zsebében

Megújult szabályokkal és még nagyobb, 20 millió forintos főnyereménnyel tér vissza a TV2 képernyőjére a Bumm!. A csapatoknak ezúttal is nyolc darab bombát kell hatástalanítaniuk, de a kvíz show szabályai megváltoztak.

Tilla, a Bumm! műsorvezetője, Kép: TV2
Tilla, a Bumm! műsorvezetője, Kép: TV2

A második évadban is négytagú csapatok igyekeznek a bombákat hatástalanítani, hogy minél nagyobb összeggel térhessenek haza. A csapatkapitány és a hozzá csatlakozó egy-egy játékos akkor gyűjthet csapatának pénzt, ha a rossz válaszokhoz tartozó drótokat elvágják. A megnyerhető összeg egyre nő, ahogy a bombákhoz tartozó válasz-lehetőségek is. A hetedik hatástalanított bomba után a játékosok megállhatnak, és hazavihetik az addig megnyert pénzösszeg negyedét. Megéri kockáztatni, mert a nyolcadik bomba hatástalanítása után az addig gyűjtött összeg négyszeresével térhetnek haza, ráadásul az utolsó kérdésnél a csapat összes tagja együtt játszik. Rossz válasz esetén ezúttal is felrobban a bomba, a játékosokat pedig meglepetés érheti, mert ebben az évadban a bomba töltete nem csak színes por lehet. A segítség is változik, ezúttal a csapatok a hetedik kérdésig egyszer kérhetik, hogy Tilla könnyítse meg a dolgukat, és vágja el az egyik rossz válaszhoz tartozó drótot.

– Mindig is szerettem a kvízjátékokat, nem idegen tőlem ez a műfaj, hiszen számos olyan műsorban dolgoztam korábban, amely tartalmazott kvíz-elemeket. A Bumm! egy nagyon jó formátum, egyszerű a szabályrendszere, mégis izgalmas a felrobbanó bombáktól, amit magam is kipróbáltam, hogy tudjam, mit is kapnak arcukba a versenyzők – mesélte Tilla. -Szeretem a páros műsorvezetést, de mivel két játékos is áll mellettem a bombánál, nem leszek egyedül. Pörgős, izgalmas játékra számítok – tette hozzá a műsorvezető, aki kíváncsian várja, kinek sikerül hazavinnie először a 20 millió forintos álom-fődíjat?

A tévétársaság azt nem közölte, hogy pontosan mikor indul a műsor, csupán annyit lehet tudni, hogy rövidesen!

Kész krimi! Vágóasztalon a Viszkis!
Október 16-án véget értek az Antal Nimród által rendezett A Viszkis című akciófilm felvételei. Az utolsó napokban a Keleti pályaudvar közelében azokat a jeleneteket rögzítették, amikor egy nyaktörő autós üldözést követően a kommandósok próbálják elkapni a rendőrség elől menekülő viszkis rablót. A hetvennapos forgatás ideje alatt az alkotók 620 darab kilencvenes évekbeli autót használtak a felvételekhez, és ezek közül tizenkettőt ripityára is törtek a kamerák előtt. A részleteket itt találod!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!