Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. január 11. 15:00 | László Márta

SLÁGER A KELET

Sósban az édes, Tajvanon a Balaton

Nagypál Krisztina, a Miss Balaton by Cosmopolitan nyertese Tajvanon járt nemrégiben, a szépség egy forgatás és fotózás kedvéért repülte át a fél világot. Azonban nem ő az egyetlen a Miss Balaton modellek közül, aki a Távol-Keletre utazott a közelmúltban. Király Lili, a 2014-es győztes Japánban töltötte az ünnepeket is.

Nagypál Kriszti, Kép: sajtóanyag

Nagypál Kriszti, Kép: sajtóanyag

Nagypál Kriszti egy fitnesz márka felkérésére nyolc napot töltött Tajvanon, ahol forgatásokon és fotózásokon vett részt. Mivel minden nap a munka jegyében telt, így városnézésre nem volt ideje, de azért néhány gasztronómiai különlegességet megkóstolt.

Tajvan, ételkülönlegességek, Kép: sajtóanyag

Tajvan, ételkülönlegességek, Kép: sajtóanyag

– Sosem utaztam még ilyen messzire, hatalmas élmény volt. Tavasszal választottak ki erre a munkára, ahol edzéshez szükséges termékek népszerűsítéséhez készült egy videó, amelyet Magyarországon is látni lehet majd – mesélte Kriszti. – Sajnos az ország felfedezésére nem maradt időm, de pár helyi ételt kipróbáltam, mindenféle tengeri herkentyűt megkóstoltam. Ha minden jól megy, jövőre is visszatérhetek, és remélem akkor kicsit több időm lesz városnézésre is.-

Kiály Lili, Kép: sajtóanyag

Kiály Lili, Kép: sajtóanyag

Király Lili már tavaly is Tokióban karácsonyozott, és idén is Japánban tölti majd az ünnepeket.

– Ott inkább karácsonykor buliznak a helyiek, így mi is ezt tervezzük. Szilveszterkor és az újév első napjaiban pedig minden bezár, és a családjukkal töltik az időt az emberek, így mi kirándulni fogunk ekkor – kezdte Lili, aki már tavaly beleszeretett Japánba. – Januártól több modellügynökséggel felveszem a kapcsolatot, mert hosszabb távon szeretnék itt maradni Tokióban. –

Sztárok bravúros frizuraváltásai 2016-ban
Kiben ne fogalmazódott volna már meg, hogy milyen jó lenne kipróbálni egy új frizurát? És ki nem hessegette volna már el a gondolatot – mert fél belevágni! Pedig egy előnyös frizuraváltás valósággal újjávarázsol! Az év legjobban sikerült sztárfrizura váltásaiból készített inspiráló toplistát Lafferton Annamária, az elrontott frizurák helyrehozásának szakértője.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!