Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 10. 15:00 | László Márta

DESIGNER POP-UP!

Magyar tervezők áprilisa Budán

Ismét magyar tervezők munkájával ismerkedhetnek a MOM Park lounge területére látogatók. Idén tavasszal tizennégyen mutatkozhatnak be. Szombatonként pedig kreatív workshoppal bővül a program. Legelőször az idén oly divatos táskadíszt, azaz bagpirszinget készíthettek a sajtótájékoztató résztvevői.  

Design hónap a MOM Parkba, Kép: MOM Park

Design hónap a MOM Parkba, Kép: MOM Park

A Designer POP-Up! égisze alatt hetente 3-4 tervező kap bemutatkozási lehetőséget, így a vérbeli fashionisták mellett ezúttal a kiegészítők vagy épp a lakberendezési tárgyak rajongói is új kedvencekre találhatnak.

Ékszerek és füzetek a Design hónap bemutatójából, Kép: MOM Parkban

Ékszerek és füzetek a Design hónap bemutatójából, Kép: MOM Park

– Számunkra fontos, hogy látogatóink a bevásárlóközpontban járva mindig a legfrissebb trendekkel találkozzanak, ezért is látjuk vendégül idén áprilisban egy hónapon át a design, a fashion és a formatervezés hazai úttörőit, akik már ma elhozzák a holnap termékeit. A magyar dizájnerek közt évről-évre számos tehetség bukkan fel, ezért döntöttünk úgy, hogy megjelenési lehetőséget adunk nekik – mondta a kezdeményezésről Szegedi Anna, a MOM Park Marketing és PR vezetője.

Táskadíszt készítenek az újságírók a workshopon, Kép: MOM Park

Táskadíszt készítenek az újságírók a workshopon, Kép: MOM Park

A résztvevő tervezők kiválasztásakor helyet kaptak a már befutott, népszerű márkák mellett feltörekvő nevek is. A lista kitelepülésük sorrendjében a következő: Tomcsányi, Wessely, VYF, Arnóczy Janka, INQconcept, Jurekka, ThinWood Eyework, Cukovy, Nuen, Tillu és Leanea, Artep, Linda Siető, Rubidium.

Újdonság, hogy szombatonként ingyenes kreatív műhellyel is várja látogatóit a bevásárlóközpont, így a workshopok alatt szakértői segítséggel nyerthetünk bepillantást a tervezés és alkotás rejtelmeibe. Workshopot tart a különleges bőrkiegészítőiről ismert Mittersisters, elsajátíthatjuk az ékszerkészítést csínját-bínját az Art Kores tervezőjétől, igazi pop-art hangulatot varázsol a házba a Szitázóműhely, valamint egyedi égősort is készíthetünk Franta Ági útmutatásával.

Egyebek közt fantasztikus ékszerekeket, kelméket, ruhákat, kisbútorokat, találsz a bemtatón. Olyan darabokra bukkanhatsz, ami minden korosztálynak elnyeri majd a tetszését!

A Designer POP-Up! április 30-áig várja a láttogatókat. A workshopok rgisztrációhoz kötettek, amit itt érhetsz el, és megtalálod a részletes programot is!

Trendi lett nálunk a piac!
A fiatalok inkább főznek, és szeretik a piacon beszerezni a hozzávalókat, viszont kevéssé fine dining, és nem is gyorsétterem pártiak. A zöldség és gyümölcs népszerűbb, mint az édesség, és ha nem lenne a közelükben szupermarket, akkor a többségük piacra járna – derül ki a Fény Utcai Piac legfrissebb online kutatásából.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!