Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 26. 17:00 | László Márta

TÜKRÖM, TÜKRÖM...

Közöttük kell lennie, nincs mese!

Június 18-án, vasárnap este választják meg Magyarország legszebb lányát. A győztes Kínába utazik, ott képviselhet mineket a Miss World világdöntőn. Találd ki, e sok gyönyörű hölgy közül ki lehet a győztes? 

Tatár Csilla és Harsányi Levente vezetik majd a showműsort. A döntősök négy különböző öltözékben lépnek majd színpadra. A már jól ismert bikinis kör mellett Merő Péter estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok, és lesz egy – a vizes vébé ihlette – kreatív tour is. Az itt viselt ruhákra pályázatot írtak ki a szervezők, ahová „Víz és győzelem” témában várták a divattervezők pályamunkáit.

Magyarország szépe, 2017 - résztvevők, Kép: MTVA/ Zih Zsolt

Magyarország szépe, 2017 – résztvevők, Kép: MTVA/ Zih Zsolt

Több száz lány közül választották ki a legszebb huszat, akik hamarosan a sárvári felkészítő táborba vonulnak, hogy zavartalan körülmények között készülhessenek a versenyre. Ott négy háziversenyen méretik meg magukat, a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versenyeznek majd a koronáért.

Ez a sikk Manchesterben: szemeket a lábakra!
Lapostól a platformig, a csillogótól a brokátig: mind-mind az idei tavasz és nyár cipődivatja! Nyertek azok is, akik szeretik kényelemben tudni a lábukat, és azok is, akik kedvelik az extravagnciát!

A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri szavazza meg, de ahogy azt már a nézők megszokhatták, idén is lesz közönségszavazás.

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára: a leendő nyertesnek nagykövetként a világversenyen is képviselnie kell majd az általa választott jótékony ügyet.

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!