Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. július 05. 19:00 | László Márta

OLASZ DIVAT

Ezt vedd fel, ha Rómába mész nyaralni

Bombázó szeretne lenni mindenki, ha szabadságra megy. Sokan tanácstalanul állnak a gardrob előtt, hogy mit is csomagoljanak be a fürdőruhán kívül. Most adok néhány tippet, amihez a Luisaviaroma adott segítséget. A cég nemzetközi divattervezőkkel kötött nemrég exkluzív együttműködést. Ezekből a ruhákból, kiegészítőkből válogattam néhányat! Az biztos, Rómában ez a menő ezen a nyáron! 

Ne feledd, 2017 nyarának egyik nagy slágerek a csíkos. Ez mindenre és mindenkire vonatkozik!

Csíkos gyerekruhák, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

A tengerészstílus a gyerekeknek is nagyon jól áll, ráadásul egyszerű is. A kislány ruháját Te is megvarrhatod egy piallanat alatt!

Nyári cipő, Kép: luisviaroma

Kép: luisviaroma

Ezen a nyáron ismét divatba jöttek a kötözős cipők – legyen az ilyen színes, lapos, vagy platformos.

Szalmakalap és kiegészítők, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

Ha igazán csini akarsz lenni, szalmakalap nélkül ki se tedd a lábad az utcára. A nagy karimás, masnis fazon mellett egyre nagyobb teret hódítanak a férfias típusok is.

Szalmakalapok, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

Tegyük hozzá bátran azt is, hogy a kánikulában nem árt, ha az ember védi a fejét. Sőt! Ápol és eltakar! A strandoláskor szétment frizurát ripsz-ropsz eltünteti egy remek kis kalap!

Fesztiváldivat, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

Fesztiválozó fiataloknak ajánlom ezeket az összeállításokat! A romantikus fehér blúzt jól kiegészíti a farmering. A jachtpulcsin is visszaköszönnek a csíkok! Örök divat marad!

Fehér ruhás nő, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

A rózsaszín lagúna ihlette ezt a romantikus fehér ruhát. A csipke vagy madeirás betétek elegánssá, egyedivé teszik a megjelenést.

Egzotikus esti viselet, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

Egztotikus és misztikus ez a szép esti viselet. Keleties hatást kelt a különleges turbán a sima vonalú, bővülő ujjú ruhához. Ebben sem okoz sok gondot a szétstrandolt frizura. Külön nézzétek meg a fülbevalót! Idén a nagy, látványos darabok a legdivatosabbak! Nagyon elegánssá tesz!

Meglepődsz! Mutatjuk, milyen 2017 esküvői divatja
Esküvői divat, Kép: fashondays

Kép: fashiondays

Akár menyasszonyként, koszorúslányként vagy vendégként várod az esküvői szezont,biztosan örömmel fogod hallani, hogy az esküvői divatban végre igazán a természetesség dominál. A fashiondays.hu stylistjai neves divatbloggereket kértek fel, hogy mutassák be a 2017-es esküvői trendeket, akiket az ifjú feleség, modellből lett fotós, állított kamera elé. Nézzétek!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!