Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 07. 19:00 | László Márta

TAVASZI DIVAT

A sárga az új fekete

Ahogy tavaly, idén is hódít a sárga. Ez a szín ugyanis nemcsak üde és energikus, de pozitív kisugárzást is ad viselőjének. A sárga felvidít, hisz a sárga a mosoly színe is. Megmutatjuk, hogyan és mivel viseld, hogy elkerüld a „darázs” effektust. Legyél Te a nap királynője!

– A sárga színt a legtöbben trükkösnek tartják, nehezen viselhetőnek. Pedig elképesztően stílusosan tud mutatni, akár tetőtől talpig viselve is! – mondja Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető igazgatója. –  A hófehért, egyébként is sápadt bőrhöz nem tanácsoljuk, de a melegebb tónusú, kreol vagy sárgás színű bőrhöz tökéletes, no és persze a pirosító viselése is segíthet a sárga sápasztó hatását ellensúlyozni”.

Kendall Jenner, Kép: sajtóanyag

Kendall Jenner, Kép: sajtóanyag

Hogyan, mivel viseljük?

Nem lehetsz túl sárga, ezt a színt sem lehet túlzásba vinni. Ha úgy tartja kedved, öltözz nyugodtan tetőtől-talpig ebbe a színbe, ahogy Kendall Jenner is teszi, és mennyire elképesztően harmonikus egységet alkot ezzel a szettjével! A sportosan elegáns nadrág, ezzel a finomesésű selyemtoppal és halvány bézs színű szandállal fantasztikus összhatást kelt.

Azonban, ha nem szeretnél ennyi sárgát magadon, akkor kombináld nyugodtan fehérrel, amivel lágyítható az összhatás. Feketével is bátran hordható szín a smile-szín, csak nem szabad túlzásba esni vele.

Trendi, de visszafogott

Sárga medál, Kép: sajtóanyag

Sárga medál, Kép: sajtóanyag

Ha nem akarsz kimozdulni a komfortzónádból, de szeretnéd feldobni a gardróbodat ezzel a vidám színnel, viselj sárga kiegészítőket! Egy csinos sárga borítéktáska, egy nagyobb üde színű fülbevaló vagy egy finom nyaklánc feldobja a szerelésed nem beszélve a fiatalító hatásáról. Bár kevesen tudják, de a sárga és az élénk színek éveket fiatalítanak viselőjükön, lendületet adnak, és még a rossz napokon is megmosolyogtatnak.

Ami pedig a kabátokat illeti, ha még így sem sikerült meggyőzni arról, hogy idén viselj bátrabban sárga színű ruhákat, akkor íme egy áthidaló megoldás: vásárolj a tavaszi, esős napokra sárga színű esőkabátot. Ezt csak néha kell viselned, és szépen lassan hozzászoktatod magad a szezon egyik legfelkapottabb színéhez.

Ezek nélkül ki se lépj a lakásból indén tavasszal!
Az idei tavaszi kiegészítő-trend sokkal inkább merészebb darabokat diktál, mint máskor. Szerencsére azonban a praktikusságot is szem előtt tartották a neves divattervezők, így hétköznap is bátran hordható táskákat és ékszereket viselhetünk a következő hónapokban.

 

 

 

 

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!