Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. január 10. 15:00 | Krajcsó Judit

Class lesz!

Így fogadkoztak kedvenc műsorvezetőink

Januárban sokan értékelik az elmúlt 12 hónapot, és néhányan fogadalmakat is tesznek az elkövetkező időszakra, így a Class FM műsorvezetői is, akik zsúfolt és sikeres évet zártak. Vágó Piros és Abaházi Csaba több száz hallgatónak ajándékozott élményt a Class Nyár keretében, Garami Gábor pedig útjára indította a népszerű Class Utast, de így is maradt célkitűzésük 2016-ra.

Vágó Piros azt vallja, hogy fogadkozás helyett egész évben oda kell figyelni a test, a lélek és a szellem egészségére. A népszerű műsorvezető január elején általában végiggondolja az elmúlt évet, szakmai és magánéleti fronton is értékel.

Vágó Piros

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a piacvezető rádiónál dolgozom, ahol rengeteg visszajelzést kapok arról, mennyire szeretnek a hallgatók. Szakmai tekintetben az év csúcspontja számomra mindenképp a Kensington-interjú volt, akik egy minikoncertet is adtak a stúdióban. Nagyon helyesek voltak a srácok, örök élmény marad a beszélgetés” – magyarázta a Class Délután háziasszonya, aki a jövőben szeretné sokkal inkább megélni és kiélvezni a pillanatokat és nagyobb rendszert vinni az életébe. „Zalán most lett iskolás, amely a reggeleinket máris szervezettebbé teszi – a tervem az, hogy a nap hátralévő része is hasonlóan teljen” – mesélte Piros.

Abaházi Csaba szintén aktív résztvevője volt a Class Nyárnak. „Amellett hogy több millió embert szórakoztathatunk nap mint nap, ebben az évben is rengeteg hallgatót ajándékoztunk meg, ezzel bearanyozva a napjukat. Számomra az egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor az egyik hölgy Emeli Sandé jegyeket nyert. Minden játékra jelentkezett és többször elmondta, hogy a legnagyobb álma eljutni az énekesnő koncertjére. Amikor neki is kedvezett a szerencse, az tényleg könnyfakasztó volt” – emlékezett vissza a Class Kívánságműsor sztárja, aki nagyon büszke a 9 éve tett újévi fogadalmára.

Abaházi Csaba

„Úgy döntöttem, leteszem a cigit és erről csak egy ember tudott, az akkor másfél éves kisfiam, Rómeó. Betartottam, azóta sem gyújtottam rá, de nem is fogadkoztam. Ellenben minden évben megígérem a családnak, hogy elviszem őket a tengerpartra. Idén talán Spanyolország mellett döntünk, vagy a foci EB valamelyik meccsét választjuk és elmegyünk szurkolni a magyaroknak, mivel Rómeó és Demeter fiam is focizik és persze hatalmas futball rajongók” – árulta el a rádiós.

Garami Gábor

Garami Gábor eközben elképzelhetőnek tartja, hogy idén végre beadja a derekát és megállapodik. „Mindig dolgozom karácsonykor a rádióban, viszont esténként én is a családommal vagyok. Ilyenkor eszembe jut, hogy talán ideje lenne megállapodni” – vallotta be a 47 éves agglegény, akinek tavaly indult webes műsora hatalmas siker lett.

„Néhány hónapja debütált a Class Utas és nagyon pozitívak a visszajelzések. Számomra mégis a legnagyobb öröm, hogy a vendégeim is élvezik ezt a szokatlan interjúhelyzetet. Egy autóban utazva faggatom őket, ami sokszor váratlan helyzetekre is alkalmat teremt, mint amikor Rúzsa Magdi átvette tőlem a kormányt, de az is nagy meglepetés volt, amikor a New Level Empire egy limuzinnal érkezett és abban beszélgettünk, mert az autómban nem fért volna el az egész csapat” – mesélte nevetve a Hétvégi Kívánságműsor házigazdája.

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Család

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!