videó

csili, csirkeszárny, olajban sütés, videó

Nagyon dögös csirkeszárnyak – videoval

Innertaste

Új internetes gasztro csatorna indult Inner Taste elnevezéssel. Az alkotók legfőbb célja, hogy ne csak recepteket, hanem számos konyhai trükköt is megosszanak velünk. Követőiket bevezetik az otthoni körülmények között elérhető főző metódusok, praktikák, ízesítési eljárások, alapanyag választások és gasztro-mítoszok logikai összefüggéseibe.

Tovább olvasom »
felmérés, videó, youtube

Elég egy kép, és irány a bolt

Krajcsó Judit

A 10 és 29 év közötti fiatalok 96 százaléka rendszeresen néz YouTube-videókat, saját bevallásuk szerint átlag napi 2 órát töltenek a videómegosztón.Az influencereket nemcsak nézik, de hatásukra vásárolnak is: minden harmadik fiatal vett már meg vagy próbált ki valamit miattuk – derült ki egy kutatásból.

Tovább olvasom »
anyaság, család, gyerek szabadidő, hobbi, munka, videó

Anyának lenni jó!

Krajcsó Judit

Ebben a két perces videóban közismert anyukák mesélnek arról, miként élik meg az anyaság örömeit, hogyan osztják be az idejüket, hogy saját magukra és a hobbijukra is maradjon. Mert ugye, anyának lenni jó!

Tovább olvasom »
kampány, lelki egészség, pozitív gondolkodás, segítség, videó

Számít, hogy vagy!

Krajcsó Judit

Magyarországon több millió ember küzd lelki problémákkal, vagy szenved valamilyen mentális betegségben, ám segítséget megbélyegzettségtől való félelmükben nem kérnek. Nekik készült ez az animációs kampányvideó.

Tovább olvasom »
croissant, otthon sütök, videó

Sajtos croissant készítése

Kandikó Éva

Nem könnyű, az biztos, de legalább egyszer ki kell próbálnia mindenkinek, aki croissant rajongó. A párizsi pékek valószínűleg nem fognak tüntetést szervezni ellenünk, hogy ne a mi croissant-unkat árulják a francia fővárosban, de jó móka lesz az elkészítése, ez biztos.

Tovább olvasom »
állatvédelem, élőhely, farkas, nemzeti park, videó, WWF

Van, amikor a farkas falka is visszatáncol…

Krajcsó Judit

Ismét a kameracsapdában! Egy határozott fellépésű vaddisznó okoz meglepetést azoknak a fiatal farkasoknak, amelyek életét az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) a kezdetektől fogva figyelemmel kíséri. A most közölt éjszakai felvételeket a WWF Magyarország által adományozott újabb kameracsapdák segítségével rögzítették.

Tovább olvasom »
biztonság, család, fotó, közlekedés, pályázat, videó

Tedd láthatóvá a nagyit, és nyerj!

PP-Eletforma

Közlekedésbiztonsági pályázatot hirdetett fiataloknak a DUE Médiahálózat és az ORFK-OBB. A „Tedd láthatóvá a nagyit!” című pályázatra október 15-ig olyan kreatív vagy vicces fotókkal, videókkal lehet nevezni, amelyeken a nagymama illetve más felnőtt családtag gyalog vagy kerékpárral, de mindenképpen biztonságosan közlekedik.

Tovább olvasom »
program, programajánló, videó

Épületrengető animációk a Műcsarnoknál

Timar Gigi

2012. október 6-án szombaton 19 órától, a Hősök terén a Műcsarnoknál a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál kiemelt eseményeként rendezik meg a Paint Up! döntőjét. Az épületvetítést népszerűsítő rendezvényen a Műcsarnok 1000 m2-es homlokzatát életre keltő animációk lesznek láthatók. A Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő versenyt idén harmadik alkalommal hirdette meg a Visualpower Kft. A […]

Tovább olvasom »
bikini, fenék, videó

2010-ben is a jó popsi a divat

DPA

A 2010-es fürdőruha-divat színes, jókedvű, mintás. Találhatunk természetesen elegánsabb darabokat is, de állat-, és dzsungelmintát is. Ami azonban elmaradhatatlan, az a jó fenék.

Tovább olvasom »
baba, bébi, csecsemő, videó

Hogyan játszunk a babával?Tippek

DPA

Sok vita folyik arról, hogy kell-e fejleszteni egy teljesen egészséges párhónapos babát. A válasz – szerintünk – nem. Ennek ellenére játszani lehet vele, hiszen élvezi felfedezni a világot. Tippjeink következnek.

Tovább olvasom »
rúzs, videó

Korrigáljuk profin a szánkat!

DPA

Ha már megtanultuk, hogyan kontúrozzunk, rúzsozzunk, és vigyük fel a szájfényt, azt is tudnunk kell, hogyan javíthatjuk ki a munka közben ejtett apróbb hibákat. Sminklecke 5: íme!

Tovább olvasom »
divat, tévé, videó

Amikor ciki a röhögés

DPA

Minden műsorvezető életében eljön a pillanat, amikor – hiába az élő adás – nem tudja abbahagyni a röhögést. Bár kellemetlen szituáció ez, a nézők számára kétségtelenül szórakoztató. Nézzék csak!

Tovább olvasom »
divat, szex, videó

Nők nőkkel, pasik pasikkal-nézd!

DPA

A legmodernebb divatmárkák nem csinálnak titkot abból, hogy ruháikat, parfümjeiket az erotika segítségével kívánják eladni. Legutóbb az Armani reklámja készítette ki a prűd amerikaiakat: egy nő látható rajta egy férfival, majd ugyanaz a nő egy másik nővel, és ugyanaz a férfi egy másik férfival.

Tovább olvasom »
gyerek, szerelem, szeretet, videó

Ez a szerelem – gyerekek mondták

DPA

Vajon mit gondolnak a négy és nyolc év közötti gyerekek arról, hogy mi is a szeretet? Kutatók utánajártak, mi pedig megfogadhatnánk néhányuk tanácsát, mert felnőttként lassan elfelejtjük, mit is jelent ez a szó.

Tovább olvasom »
divat, videó

Tiszta erotika a kifutón

DPA

A 2010-es Berlini Divathéten 5 elem fantázianév alatt mutatták be az idei alsónemű divatot. Az erotika idén sem hiányozhatott a kifutóról, a közönség soraiból pedig a hírességek: ott volt Hilary Swank és Matt Dillon is.

Tovább olvasom »
divat, szépség, videó

Jaj, Istenem! Ő lett Miss Amerika!

DPA

Amerikában nagyobb hagyománya van a szépségkirálynő-választásnak, mint nálunk. Ennek megfelelően az idei nyertes hozta az elvárt formát, majdnem bepisilt örömében, és mást nem tudott hajtogatni, csak: Jaj, Istenem! De szépnek szép.

Tovább olvasom »
ember, mozi, videó

A 100 legjobb mozis duma

DPA

Egy-egy filmélmény meghatározó lehet egy ember életében. Az elhíresült mondatok folyton ott szólnak az ember fülében, már-már szállóigeként használja őket. Forest Gump a bonbonról, Brad Pitt a harcról. Emlékszik?

Tovább olvasom »
terhesség, videó

Tíz másodperces terhesség

DPA

Megdöbbentő, milyen változáson megy át a női test a terhesség kilenc hónapja alatt. Ahogy mennek a napok, nem is feltűnő, de ha mindezt tíz másodpercben látjuk, annál inkább meghökkentő.

Tovább olvasom »
divat, luxus, nő, videó

Videó: Pazar testek csábító fehérneműkben a kifutón

DPA

A Victoria’s Secret divatbemutatóját nem csak a nők várják izgatottan minden évben. A szebbnél szebb fehérnemű mellett a férfiak gyönyörködhetnek a világ legkívánatosabb csípőiben, melleiben, lábaiban – modelljeiben. Nézzék meg videónkat, csalódás ezúttal sem érhet senkit.

Tovább olvasom »