vetélkedő

A Fal, game-show, RTL, Sebestyén Balázs, The Wall, vetélkedő

Indul a Fal – 100 millióért!

László Márta

Magyarországon elsőként az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, ami eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban aratott hatalmas sikert. A hazai vetélkedő műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz.

Tovább olvasom »
25 millió, Duna Tv, Héder Barna, Maradj talpon!, nyeremény, vetélkedő

így lehetsz fél nap alatt milliomos

László Márta

Szilárd Zoltán 25 millió forinttal gazdagabban távozott a Maradj talpon! stúdiójából hétfő este, hiszen tíz párbajon át állta a sarat, talpon maradt, és, ahogy azt menyasszonyának megígérte, a fődíjjal tért haza. Előző este sokáig dolgozott, kissé kialvatlanul érkezett a műsor felvételére, de úgy véli, éppen ebből tudott előny kovácsolni.

Tovább olvasom »
fizikum, gameshow, Tiila, tímillió, ügyesség, vetélkedő

Tilla emelte a tétet!

László Márta

Március 20-ától minden hétköznap este a Tények után vadonatúj gameshow-val jelentkezik Tilla. Az Annyit ésszel, mint erővel című műsorban mindig 2 versenyző érkezik, akiknek az ügyességi feladatok végrehajtása mellett kvízkérdésekre is válaszolniuk kell. Ha jól játszanak, egyikük akár tízmilliót is nyerhet!

Tovább olvasom »
Gyertek át, RTL, Sebestyén Balázs, szórakozás, vetélkedő

Amikor elengedi magát Sebestyén Balázs

László Márta

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Sebestyén Balázs nagy sikerű game-showja, a Gyertek át! A legújabb évad első adásában, pénteken, 21.30-tól Hajdú Péter, Hajós András, Kabát Peti, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Vadon Jani ül majd be Sebestyén Balázs nappalijába.

Tovább olvasom »
50 milliós játszma, game-show, Tv műsor, TV2, vetélkedő

Újra 50 millió a tét!

László Márta


Visszatért a képernyőre a TV2 népszerű game-showja, Az 50 milliós játszma, aminek műsorvezetője Liptai Claudia! Az új szériában 10 millió forinttal többet nyerhetnek a játékosok. Gyere, és szurkolj!

Tovább olvasom »