Facebook hozzászólás
334

Vendégvárónak sem utolsó: garnélás margarinkrém

A tavaszi zöldségfélék mellé sokan könnyű, de ízletes finomságot szeretnének, a garnélás margarinkrém pontosan ilyen! Próbálja ki, nem fogja megbánni!

Hozzávalók
15 deka koktélrák (lehet garnéla)
15 deka margarin
10 deka tehéntúró
5 deka kemény sajt
5 deka kenhető sajt
5 deka ementáli sajt
5 deka natúr gomolyasajt
3 gerezd fokhagyma
2 deci tejföl
kevés frissen facsart citromlé

Elkészítése
A garnélarákot vagy egyéb rákot margarinon megpároljuk, majd a túróval, a sajtokkal, a zúzott fokhagymával, a tejföllel és a frissen facsart citromlével összeturmixoljuk. Ezután a krémet összekeverjük a margarinnal. Forró pirítósra vagy friss házi kenyérre kenve kínálhatjuk. A krém tetejére citromkarikát és friss petrezselyemzöldjét tehetünk díszítésül.

Forrás: Harmóniában a margarinnal

További ínycsiklandó receptek itt!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!