vásár

Csak a Mentes, Duna Palota, egészség, gasztronómia, programajánló, tavasz, vásár

Csak a Mentes!

PP-Eletforma

Sokévi tapasztalattal a háta mögött elérkezettnek érezte az időt arra a Csak a Mentes csapata, hogy egy tavaszi vásár keretein belül, egy helyen vonultassa fel a Magyarországon megtalálható mentes termékek legjavát – bemutatva azokat a vállalkozásokat, amik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják, kínálják vagy forgalmazzák. Buli lesz a Duna Palotában április 14-15-én – ingyen!

Tovább olvasom »
besenyők, Cece, füstöltáruk, házi készítmények, Mezőföld, ősz, paprika, tök, vásár

Készítsd fel kamrádat télire Cecén!

László Márta

Címerében a paprika és a Csók-Szluha-Kiss kúria, azaz a Csók István Emlékmúzeum látható. Ez a mezőföldi Cece. Több látnivalója mellett ilyenkor ősszel kell ellátogatni a Fejér megyei településre – főként azoknak, akik imádnak az utcai standokról vásárolni – nagyjából mindent, ami csak a konyhában kell! Gyertek velem egy kis sétára! 

Tovább olvasom »
fesztivál, Jászberény, népművészet, program, tánc, vásár, zene

Csángó fesztivál kezdődik holnap! Irány Jászberény!

Krajcsó Judit

Az augusztus 8. és 13. között zajló jászberényi 27. Csángó Fesztiválon komplex képet kaphatnak a látogatók a csángók népművészetéről, miközben más népek hagyományaiba is betekintést lehet majd nyerni. A mintegy színes 60 kulturális eseményen, – köztük moldvai és gyimesi csángók, erdélyi, felvidéki mellett, – magyarországi hagyományőrző csoportok előadásai is szerepelnek.

Tovább olvasom »
Füvészkert, hétvégi program, kaktusz, kiállítás, vásár, virág

Ne ülj bele, és tied az élvezet!

László Márta

Milyenek is valójában a sivatag virágzó kaktuszai és pozsgásnövényei? Mindenki megtudja, aki ellátogat 2017. május 19-20-21-én az ELTE Füvészkertbe, ahol a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete rendezi meg tavaszi országos kaktusz kiállítását!

Tovább olvasom »
kiállítás, pezsgő, tokaji aszú, vásár

Ütött a forralt bor utolsó órája

PP-Eletforma

Vége a kétes minőségű forralt boros karácsonyi vásároknak és a cipekedésnek – a prémium boros rendezvényeiről ismert Winelovers az ünnepek előtti kóstolás és vásárlás XXI. századi generációját hozza el Budapestre. Indul a Pezsgő és Aszú kóstoló és vásár!

Tovább olvasom »
budapest, család, internet, kiállítás, program, vásár

800 program 2 helyszínen 1 nap alatt! Menjetek játszani!

PP-Eletforma

Nyolcszáz számítógépes és hagyományos játék, nemzetközi cosplay verseny,  ESL Dél-Kelet Európai bajnokság, valamint a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit mozgásra csábító, különleges sportprogramok is lesznek az idei budapesti Windows 10 PlayIT Show-n, Kelet-Közép-Európa legnagyobb játékkiállításán és vásárán. A 2015-ben SuperBrands díjjal elismert rendezvényre nemcsak gamereket, hanem minden játékot, mozgást és szórakozást kedvelő felnőttet és gyereket várnak a szervezők.

 

Tovább olvasom »
advent, buli, ételkülönlegességek, karácsony, korcsonypálya, nevezetesség, street food, vásár

Adventi ünnep a Bazilikánál

PP-Eletforma

A Szent István téri adventi vásár idejére varázslatos karácsonyi városrésszé változik a Bazilika környéke. Az ünnepváró hangulatú, karácsonyi fényekbe öltözött világba november utolsó hétvégéjétől léphettek be, ahol öt héten keresztül majd 200 programmal, 80 kiállító kézműves termékeivel, a Zrínyi utcai street food különleges nemzetközi étel- és italkínálatával gondoskodnak az ünnepi hangulatról a karácsonyi készülődéshez.

Tovább olvasom »
Afrika, programajánló, vásár

Afrika Expo és Vásár-Többet Afrikáról!

PP-Eletforma

Ezzel a szlogennel folytatja pályafutását 2013. február 14-17 között a II. Afrika Expo és Vásár, melynek célja, hogy jobban megismertesse Afrikát a látogatókkal. A rendezvény szervezői és kiállítói ugyanis állítják, Afrikával érdemes és fontos foglalkozni, hiszen a Fekete-kontinens dinamikus gazdasági fellendülést produkál, és egyre erősebb globális szereplőnek számít. A kiállításon résztvevő diplomáciai képviseletek, vállalatok, civil szervezetek, alkotók és értékesítők, valamint a kezdeményezést támogató közismert média-szereplők, Jaksity Katalin és Kembe Sorel abban is egyetértenek, hogy Afrika a lehetőségek kontinense.

Tovább olvasom »
design, vásár, WAMP

Elköltözik a WAMP!

PP-Eletforma

A 2006 óta működő designvásár idén új helyszínre költözik, februártól május közepéig a Belváros szívében, a Vörösmarty tér közvetlen közelében található Váci utca 1-ben közel 4000 négyzetméteren várja vasárnaponként a magyar design és tárgykultúra rajongóit.

Tovább olvasom »
advent, bazilika, karácsony, vásár

Adventi vásár a Bazilikánál!

PP-Eletforma

Advent első vasárnapján a belváros szívében, a Bazilikánál megnyitotta kapuit az adventi vásár. Az öt héten át tartó eseményen minden megtalálható, ami az ünnepi hangulathoz kell: hatalmas kivilágított karácsonyfa a Samsung jóvoltából, erre az alkalomra tervezett, energiatakarékos korcsolyapálya, amelyhez a Bazilika nyújt festői hátteret. A vásár egyik főtámogatója, a Samsung a megnyitón bejelentette: jövőre új üzletággal, a LED divízióval bővül a magyarországi leányvállalat. 

Tovább olvasom »