unicum

Duty Free, Ferihegy, hungarikum, liba- és kacsamáj, paprika, Pick szalámi, repülőtér, unicum

Tonnaszám fogy a libamáj Ferihegyen

László Márta

Pick szalámi, Unicum és paprika – csak néhány azok közül a hungarikumok közül, amiket a külföldiek úgy visznek a Budapest Airport SkyCourt termináljában  található Heinemann Duty Free üzletből, mint a cukrot. Persze az édességek is nagyon népszerűek, a Szamos marcipán és a csokoládé különlegességek is kifejezetten keresett termékek. Kik rajonganak leginkább a hazai finomságokért, és miből fogy a legtöbb? Utánajártunk.

Tovább olvasom »
budapest, kitartás, Kocsis Ágens filmrendező, sérült ember, siker, Sors Tamás, szorgalom, teljesítmény, unicum, úszás, vizes vb, Zwack

Hoppá! Sors Tamás terjeszti a vizes vírust

László Márta

Ha elesek, kétszer olyan erővel kelek fel – mondta Sors Tamás többszörös paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó abban filmben, amit mostantól már mindenki láthat a neten. A szenzációs sportemberről készült minijátékfilmmel tiszteleg a Zwack Unicum a kitartás, az elszántság, a kemény munka, és természetesen az idei budapesti vizes vb előtt!

Tovább olvasom »
adventi vásár, bazilika, forrlat bor, koktél, unicum

Unicumos, szilvás, fűszeres forralt bor

László Márta

A legjobb karácsonyi készülődések egyike, hogy kezünkbe veszünk egy csésze forralt bort, és jót sétálgatunk valamelyik vásár standjai között. Szeretteinknek válogatunk apróságokat, fülbemászó dalokat hallgatunk, és nemcsak lelkünket, testünket is engedjük felmelegedni. A most  következő koktélt Budapesten, a Bazilika előtt álló fantasztikus forgatagban kóstolhatod meg. Biztosan nem bánod meg! 

Tovább olvasom »