torma

hidegtál, húsvét, sonka, tekercs, torma

Tormakrémes sonkatekercs

Kandikó Éva

Az a jó a húsvétban – többek között -, hogy sokféle ételt kínálhatunk az ünnepek alatt, van időnk végigkóstolni valamennyi ilyen tájt szokásos finomságot. Retró ételnek számít ez a tormakrémes sonkatekercs, de a nagy klasszikusok fénye sosem kopik meg. Jó minőségű alapanyagokat használva soha meg nem unható fogást készíthetünk belőle. 

Tovább olvasom »
csípős, egészséges, élettani hatás, gyógyító, húsvét, torma

Dr. Torma

Kandikó Éva

A torma csodás gyógynövényünk, nagyon régóta ismert, hogy egészségügyi hatásai igen jelentősek, és épp olyan erős hatású, mint amilyen erős az íze. Ne csak húsvétkor együnk tormát, egészségünk meg fogja hálálni rendszeres fogyasztását.

Tovább olvasom »
falatka, sonka. sör, sörkorcsolya, Sörmitöbb, torma

Tormás paradicsomfalatok a meccshez

László Márta

Minden meccshez új sörkorcsolyát álmodni emberpróbáló feladat, de ne adjuk fel! Szerencsére a Sörmitöbb receptversenyt hirdetett, és a legjobbakat közreadta. Íme, az egyik! A pilzeni sör mézes, kenyeres, malátás édességéhez és elegáns, zöldségesen száraz komlózásához remekül illik bármilyen krémsajt, amit egy kis karakteres zöldség és pár pikáns, enyhén csípős íz még jobban kiegészít.

Tovább olvasom »
recept, torma, villány

Torma krémleves villányi módra

PP-Eletforma

Villányban a Bortrezor étterem pincéjében készítette először saját kezűleg Polgár Kata kis létszámú, baráti csapatnak. Ám oly népszerű lett, hogy azóta is szerepel az étlapon, és a rendezvények menüjében, és a budapesti éttermük is a villányi recepttel dolgozik. 

Tovább olvasom »