tévéműsor

főzés, Nigella Lawson, otthon, sorozat, tévéműsor, TV Paprika

Otthon, Nigellánál

László Márta

A mindig gyönyörű és inspiráló Nigella Lawson legújabb, hatrészes sorozatában megmutatja, miért is olyan jó a családdal vagy a barátokkal körbeülni az asztalt, s közben pedig kiváló ételeket enni. De ami ennél is fontosabb, a műsor az otthoni sütés-főzést helyezi a középpontba.

Tovább olvasom »
Honfoglalás, játékmester, MTVA, Szente Vajk, tévéműsor

Szente Vajk foglalja a hont

László Márta

A közmédia ősszel jelentette be, hogy képernyőre viszi a legendás internetes játékot. A hír megjelenésével egy időben elindultak a találgatások is: vajon ki vezeti majd a minden hétköznap este jelentkező kvízműsort? Most már nyilvános, hogy Szente Vajkot köszönthetjük a műsorvezetői pulpitus mögött. Szente Vajk nevéhez számos sikeres színházi rendezés és szerep kötődik, ám sokan a Duna Televízió képernyőjéről ismerik, ahol vasárnap esténként a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő műsorvezetőjeként köszönti a nézőket, immáron hatodik éve. A Honfoglaló adásai december 25-től indulnak, ezen a héten esténként 19.30-tól közismert emberek játszanak majd, ők mutatják be a játékszabályokat a nézőknek. Január 2-tól pedig minden hétköznap három hadvezér mérkőzik meg egymással Magyarország megyéiért.

Tovább olvasom »
DoQ, ősz, szarvas, tévéműsor, vadászok konyhája, vaddisznó, vadétel

Szarvas és vaddisznó pörkölt tarhonyával

László Márta

Ez az, amikor tobzódhatunk az igazi, őszi vadízekben! A DoQ november minden csütörtökén 17 órakor vadételeket készít hókusz-pókuszok nélkül! Nem kell hozzá nagy tudomány, csak egy kis szeretet a vadhúsok iránt! A vadhúsok pedig megérdemlik, mert egészségesek, finomak. Ha ügyes vagy, olvad a szádban!    

Tovább olvasom »
Dal 2018, Euróvíziós Dalfesztivál, Lisszabon, nevezési határidő, Pápai Joci, tévéműsor, verseny

Van egy dúdolni valód?

László Márta

Éjfélkor lezárul A Dal 2018 jelentkezési határideje. A tét ismét nagy, hiszen a dalválasztó show-ban az országos ismertségen kívül jövőre is értékes szakmai díjak várják a résztvevőket. A Dal 2018 Legjobb Dalszövege és a A Dal 2018 Felfedezettje elismerések mellett ismét lesz online Akusztik Dalverseny, valamint A Dal 2018 nyertese képviselheti Magyarországot Lisszabonban a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon 2018 májusában.

Tovább olvasom »
DoQ, férfi nap, program, tévéműsor

Férfi vagy? Akkor ez a te napod!

László Márta

November 19-én tartják a nemzetközi férfinapot, melynek tiszteletére tematikus műsorkínálattal készül a  DoQ. Vasárnap este 7-től a József: a hallgatag szent című nagyfilmben a nézők megismerhetik Józsefet, aki önfeláldozó magatartással szerette és óvta a családját. Majd 20.00 órától a Gyerekkatonák című film mutatja be a világ legrettenetesebb hadseregét, melyben gyermekkoruktól megfosztott fiatalokat kényszerítenek harcra. Végül 22.00 órától a Veterán bajtársak mutatja be, hogy a bajtársiasság és egymás feltétel nélküli segítése milyen hatással van a fronton harcoló katonák életére.

Tovább olvasom »
Appra magyar! Liptai Claudia, szórakoztatás, tévéműsor, új műsor

Mindenki beleszólhat Liptainak

László Márta

November 21-étől vadonatúj, szórakoztató, élő műsorral jelentkezik Liptai Claudia. Az Appra magyar! – A gondolatolvashow a nézők véleményét kutatja, és a legkülönfélébb érdekes, pikáns vagy  megbotránkoztató kérdésekre adott nézői válaszokból megtudhatjuk, miként vélekedik a többség az adott témáról. A szavazók között naponta egymillió forint talál gazdára.

Tovább olvasom »
Bánfalvy Ágnes, Csillagkút, Jóban Rosszban, katasztrófa, Nyertes Zsuzsa, tévéműsor, TV2

Már megint mi van Csillagkúton?

László Márta

Ötödik születésnapját ünnepli novemberben a SuperTV2, ahol most megváltozik a műsorstruktúra. A szórakoztató csatornán olyan, saját gyártású tartalmak kínálnak kikapcsolódást a nézőknek, mint a Jóban Rosszban, ami november 20-ától dupla epizódokkal látható.

Tovább olvasom »
egészséges, fácán, ősz, tévéműsor, vadászszezon

Mézes-csípős fácángolyók

László Márta

Vadételeket készít bátor vállalkozóknak a DoQ minden csütörtökön délután ötkor. Ezt a receptet is onnan tanultam! Nem kell hozzá szuper konyhai tudás, csak egy kis szeretet, és a vadételek tisztelete! Vágj bele, és a pasid elájul!

Tovább olvasom »
DoQ, főzőiskola, talk show, tévéműsor, vadételek, vidám

Most megvadulunk!

László Márta

Miként illik össze a fácánhús az almával és a tormával? Hogyan kell elkészíteni az osso buccot? Mi is pontosan a pejsli? A Vadászok konyhája a klasszikus főzőműsorok elemeit vegyíti a talk show-k könnyed, vidám hangulatával, amelyből a legfinomabb vadreceptek mellett egyéb hasznos ötleteket és főzési technikákat is elleshetnek a nézők. A vadételek kedvelői e kérdésekre is választ kaphatnak minden csütörtökön 17.00-tól, a DoQ műsorán.

Tovább olvasom »
Fölszállott a páva, hagyomány, programajánló, tévéműsor

Ötödszörre is landol a mi pávánk

PP-Eletforma

2017-ben ismét a felnőtteké a színpad. Több mint ezer jelentkező méretette meg magát idén is a népzenei és néptánc tehetségkutató területi válogatóin. A szarvasi és a fővárosi eseményről készült filmeket október 27-én, a keszthelyi és tatabányai fordulókat november 3-án, a hajdúböszörményi és az erdélyi Mikházán forgatott adásokat pedig november 10-én este láthatják a Duna Televízió nézői. A válogatófilmek végén kiderül, hogy kik a továbbjutók, azaz mely 48 produkcióval találkozhatnak a nézők az élő adásokban.

Tovább olvasom »
Chili TV, Erdélyi Mónika, iskola, sütemény, tévéműsor

Mónika belecsap a habüstbe

László Márta

Újabb gasztronómiai műsorral jelentkezik Erdélyi Mónika a Cukrászok után a Chili TV műsorán. A finomabbnál finomabb sütemények maradtak! A Süti suli Mónikával epizódjaiban neves cukrászok és bloggerek érkeznek a stúdióba, hogy a műsorvezetővel közösen tanítsák sütni a nézőket.

Tovább olvasom »
iskola, kamaszok, Petőfi TV, programajánló, szórakoztatás, tanulás, tévéműsor

Tanárok gyöngye

László Márta

A Szívtipró gimisorozat után végre itt van egy új, pörgős, vad, ugyanakkor érzelgős és életszagú tinisorozat, a Tanárok gyöngye. Új tanév, új diákok, új és régi tanárok, új kihívások. A kamaszokat foglalkoztató laza témák, mint a tanulás, érettségi, pályaválasztás, azon túl a szerelem és a szex vagy a komolyabb témák – mint a családi problémák, válás, állandó otthoni veszekedés, lányanyaság, a másság, a szenvedély betegségek, az alkoholizmus, a drog vagy a bevándorlás, rasszizmus, tolerancia-intolerancia – időről időre a tévé elé vonzzák a fiatalokat és minden érdeklődő nézőt, egyaránt.

Tovább olvasom »
Elif, RTL, sorozat, tévéműsor, torok

Egy törvénytelen kapcsolat gyümölcse

László Márta

Magyarországon elsőként az RTL Klubon lesz látható szeptember 4-től a nagy sikerű török sorozat, az Elif – A szeretet útján. A szívhez szóló családi történet nemcsak Törökországban és számos közép-európai országban, hanem még a latin telenovellák hazájában, Dél-Amerikában is óriási sikerrel fut.

Tovább olvasom »
baba, doku-reality, Hadas Kriszta, RTL II, tévéműsor

Hadas Kriszta újabb bébiket vállal be

László Márta

A Jön a baba Hadas Krisztával első évadában született gyerekek már óvodába járnak. A második évad babái pedig bölcsisek. A sikeres doku-reality harmadik évada, az RTLII műsorára ősszel érkezik megindító családi törtnetekkel, bemutatva a várandósággal járó örömöket és nehézségeket.

Tovább olvasom »
állattartás, cica, feladat, felelősség, kutya, RTL, tanács, tévéműsor

Gazdik, pacik, cicák és még sokan mások

László Márta

Úgy szeretnék egy kiskutyát! OK! És tudod mivel jár? A felelős állattartás komoly feladat! Van hozzá türelmed, időd? Lemész reggel megpisiltetni akkor is, ha eddig fel se tudtál kelni suli előtt? A kertedet körbekeríted, hogy ne vesszen el, és ne üsse el egy autó? Gondoskodsz róla, akkor is, ha az állatorvoshoz kell vinni? Hát még a nagyobb állatok! Kedvenceinket szinte családtagnak tartjuk, de a legtöbben nem veszik tudomásul, hogy ők állatok, szokásaikat, életformájukat tiszteleben kell tartani! Ehhez szeretnének segítséget adni a műsorkészítők.  

Tovább olvasom »
forgatás, Mádai Vivien, Majka, Ninja Warrior, szuperprodukció, tévéműsor, Tilla, TV2

Mádai Vivien új szerepben

László Márta

2017-ben igazi harcosok születnek a TV2 képernyőjén, hisz Magyarországra érkezik a Ninja Warrior. A szuperprodukció díszletei már állnak, és hamarosan kiderül, ki mire képes a monumentális akadálypályán. A Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majoros Péter „Majka” és Till Attila mellett a Mokka egyik háziasszonya, Mádai Vivien lesz.

Tovább olvasom »
balaton, Duna csatorna, nyár, program, tévéműsor

Idén is közvetítik a nyarat a Balatonról

PP-Eletforma

Harsányi Leventéék a Balatonra költöznek. Június 19-től újra indul a Balatoni Nyár színes tartalommal, sztárvendégekkel és a magyar tenger minden érdekességével. A Duna csatorna délelőtti műsora a hét minden napján jelentkezik majd Kraszkó Zitával, Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Vida Péterrel. A műsor sztárséfje a 2017-es évadban ismét Kovács Lázár lesz.

Tovább olvasom »
Geszler Dorottya, műsorvezetők, pilates, RTL, tévéműsor

Nyújt, lazít, odafigyel!… Nyújt, lazít, odafigyel!… Nyújt, lazít…

László Márta

Rendhagyó Pilates-órán vettek részt a Stíluskalauz műsorvezetői; Iszak Eszti és Somogyi Zoli Geszler Dorottyánál járt, aki a mozgásforma alapjaira igyekezett megtanítani őket. A két műsorvezető ideális alany volt a tévhitek eloszlatására: mindketten dolgoznak, aktívan sportolnak, de a nyújtásra, lazításra kevés figyelmet fordítanak. Ja, és egyikük sem próbálta még a Pilatest.

Tovább olvasom »
pszichológus, RTL, szakértő, tévéműsor, új műsor, vakházasság

Házasság első látásra

László Márta

Forradalmian új műsorral jelentkezik az RTL Klub május első hetében. A szakértők és pszichológusok szerint összeillő párok életét a „vakon” kötött esküvőtől kísérhetik majd nyomon a nézők.

Tovább olvasom »
Cool, krimi, RTL, sorozat, tévéműsor

Időről időre

László Márta

Friss amerikai sorozat érkezik az RTL Magyarország sorozatcsatornájára, a Coolra. Az amerikai premier után alig három héttel már magyar szinkronnal láthatják a nézők a Time After Time krimisorozatot, ami itthon Időről időre címmel fut majd.

Tovább olvasom »
magyar, sorozat, szatíra, színház, tévéműsor

Csak színház, más semmi

László Márta

Folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozat a Dunán. Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciójának újabb epizódjai február végétől heti rendszerességgel, péntek esténként 20.30-tól lesznek láthatók. 

Tovább olvasom »
disznó, disznóvágás, gasztro ajándék, könyv, receptek, szakácskönyv, tévéműsor

100% disznóság, amit ebbe a könyvbe leírtak!

Krajcsó Judit

A szúrástól a füstölésig eltelő, mintegy 10 órányi rituálét, a disznóvágás legfontosabb lépéseit követi szakavatott hozzáértéssel Pálinkás Norbert nemrég megjelent hiánypótló alapműve, a 100% DISZNÓ – a Geopen gondozásában – Szabó Gábor ínycsiklandó képeivel és több tucatnyi tradícionális és újragondolt receptúrával a hagymás vértől, a konyakos-narancsos szelőmájasig.

Tovább olvasom »
desszert, divat, főzés, hétvége, HighLife, magazin, tévéműsor

Desszert, siker, divat – hétvégére

László Márta
Elő a fakanállal, a ruhásszekrénnyel és irány a csodavilág! Az RTL Klub hétvégén sem hagyja magára a nézőket. Ősszel is mindenki megtalálhatja majd az érdeklődési körének megfelelő magazinműsort. Ezeket mindenképp megnézi, aki trendi akar lenni!
Tovább olvasom »
gyerekek, játék, Kiwi TV, mese, sorozat, szórakoztatás, tévéműsor, TV2

Mi köze Mátyás királynak a Zűrgombócokhoz?

László Márta

Saját gyártású újdonságok, sosem látott epizódok, régi kedvencek – szeptember 26-án indul a legkisebbek szórakoztatására, a TV2 Csoport portfóliófejlesztésének újabb állomása, a Kiwi TV. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretni való földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban, premierepizódokkal is jönnek mindannyiunk kedvenc kék törpéi, a Hupikék Törpikék, valamint olyan kihagyhatatlan klasszikusok is visszatérnek, mint a Mátyás király történetei.

Tovább olvasom »
háttérműsor, RTL Magyarország, showműsor, sorozat, szórakozás, tévéműsor

Begyújtotta rakétáit az RTL

László Márta

Az RTL Magyarország 2016 őszén is számos vadonatúj és megújult műsorral készül. A legtöbb saját gyártású produkció a csatornaportfólión belül ezúttal is az RTL Klubon és az RTLII-n lesz, film- és sorozatpremierekkel pedig elsősorban a Cool készül.

Tovább olvasom »
celeb, Cooky, Ezek megőrültek, játék, Kasza Tibi, tévéműsor, TV2, vidámság

Ez tényleg őrület!

László Márta

100 kiló vazelin, 500 liter tej, másfél tonna iszap – augusztus 29-től újabb 24 hírességgel és 35 epizóddal tér vissza a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának negyedik évada. Az izzasztó és vicces feladatokban néhány rutinosnak számító celeb mellett eddig nem látott szereplők is kötélnek állnak, míg Kasza Tibi és Cooky sem kíméli majd a nevetőizmokat.

Tovább olvasom »
RTLII., showműsor, sorozat, tévéműsor, ValóVilág

Újra kukkolhat az ország!

László Márta

Augusztus 27-én ismét megnyitja kapuit a ValóVilág Villa, mely teljesen új külsőt kap a showműsora. Az RTLII-n szombat este induló műsorból kiderül, kik azok a szerencsések, akiknek ezentúl hónapokon keresztül követhetik a mindennapjait a nézők.

Tovább olvasom »
Második randi, szorongás, tanácsadás, tévéműsor, Tolvai reni, VIVA

Tolvai Reni majréja

László Márta

Van, aki a legkínosabb helyzetekből is nevetve vágja ki magát, míg más szó szerint elmenekül egy cikis szituációból. A Második Randi következő civil szereplője az utóbbi csoporthoz tartozik: a szorongás leküzdéséhez a VIVA stábját hívta segítségül. Iszak Eszti és sztárvendége, Tolvai Reni nem hagyták magára a bizonytalan Vikit, aki a népszerű énekesnőtől egy különleges feszültségoldó technikát is elleshetett.

Tovább olvasom »
esküvő, ruha, ruhaválasztás, tévéműsor, új évad

Mondj IGENT – a ruhára!

László Márta

Mi lehet izgalmasabb annál, mint a nagy nap előtt szebbnél szebb ruhák közül kiválasztani azt, amely a legjobban illik a menyasszonyra? A Mondj igent a ruhára a tizennegyedik évaddal tér vissza a TLC műsorára! Kedves arák, itt a segítség!

Tovább olvasom »
fogyasztói társadalom, Hugh Fearnley-Whittingstall, hulladék, környezetvédelem, spektrum, természet, tévéműsor

Ne a kukában landoljon a vacsora!

László Márta

A brit televíziós szakács és újságíró, a River Cottage műsorokból is ismert Hugh Fearnley-Whittingstall a „vissza a természethez” filozófia hű követője évtizedek óta. Saját fenntartható gazdálkodását vezeti, nagy környezetvédő hírében áll, és valószínűleg ő az egyik legnagyobb ellensége a fogyasztói társadalomnak. Legyen szó tonhalhalászatról vagy épp papír kávéspoharakról, rendszeresen kampányol a pazarló életmód ellen és a tudatosságra tanít.

Tovább olvasom »
egészséges életmód, életmód, olimpia, sport, tanácsok, tévéműsor

Egy pár lett Szebeni István és Kandász Andrea

László Márta

OlimpiÁSZ címmel új tematikus műsor indul a TV2-n július 3-án vasárnap 10 óra 5 perckor. A riói olimpia előtt a tömegsport népszerűsítése és az egészséges életmód lesz a magazin központi témája. A legnagyobb példaképek adnak ötleteket mindazoknak, akik sportolnak és azoknak, akik szeretnék elkezdeni.

Tovább olvasom »
Iszak Eszti, Második randi, tévéműsor, új műsor

Iszak Eszti meccset nézett szerelmével az első randin

PP-Eletforma

Önbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok – csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült. A csinos műsorvezető saját élményeiről is mesél a Második randiban, aminek célja, hogy ne csak első, hanem második, sőt sokadik találkozás, akár kapcsolat is létrejöhessen. A szereplők Esztitől és sztárvendégeitől megtanulhatják, mi áll jól nekik, hogyan beszéljenek és viselkedjenek az első randevú alkalmával, és ezt a gyakorlatban is kamatoztathatják.

Tovább olvasom »
Hooligans, lemez, nyár, születésnap, tévéműsor

Igaz történet szülinapra

László Márta

Idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját a Hooligans, amelynek tiszteletére a napokban jelent meg a zenekar legújabb lemeze. Az Igaz történet című albumot a közös munka és a tagok közötti több évtizedes barátság ihlette.  Kiss Endi, a zenekar dobosa csütörtök este a Sláger Híradóban mesél az új dalokról, az eltelt húsz évről és azt is elárulja, hogy mit tervez a lányaival a nyáron.

Tovább olvasom »
Facebbok, Iszak Eszti, önkép, randevú, tévéműsor, VIVA

A sikeres randizás titka

László Márta

Július 1-jétől vadonatúj, randizásra felkészítő műsort indít a VIVA. A csatorna saját gyártású, Második randi című műsorának célja tippeket adni ahhoz, hogy a fiatalok a közösségi médiában hatásosan és hitelesen mutathassák be magukat, majd az első találkozást második, és még további is kövesse, sőt akár egy komoly kapcsolat is kialakulhasson. 

Tovább olvasom »
anyatigris, boldogság, elszánt anyák, rivalizálás, siker, sorozat, Szulák Andrea, tévéműsor

Anyatigrisek Szulák Andreával

László Márta

Május 1-jén, anyák napján indul az ID Xtra legújabb sorozata Szulák Andreával. Az Anyatigrisek című vadonatúj sorozat olyan anyákat mutat be, akik semmitől se riadnak vissza, csak hogy az ő gyermekük legyen a legjobb. Akad köztük tökéletes háziasszony, elszánt focistaszülő és született szörnyeteg is. A valós eseteket dramatizálva feldolgozó sorozat Szulák Andreát választotta a házigazda szerepére, aki tökéletesen meg tudja jeleníteni a történetek és a néző közötti kapcsolatot.

Tovább olvasom »
fogyókúra, gyomorgyűrű, karrier, műtét, szerelem, tévéműsor, túlsúly

XXL a menő!

László Márta

A TLC az elkövetkező hetekben a Túlsúlyos életek című műsorblokkban hatalmas súlyfelesleggel küzdő emberek mindennapjait és kihívásokkal teli életét mutatja be. Lehet-e sikeres valaki túlsúlyosan? Milyen áldozatokat kell hozni a fogyás érdekében, és hogyan érdemes próbálkozni? Milyen fizikai és lelki kockázatai vannak annak, ha valaki a kelleténél súlyosabb? 

Tovább olvasom »
esküvő, párkeresés, szerelem, tévéműsor, TLC, Valentin nap

Február a szerelem hónapja

PP-Eletforma

Külföldi jegyesek, akiknek csupán három hónapjuk van eldönteni, összeházasodnak és maradnak Amerikában, vagy hazatérnek; egyedülálló felnőttek, akiknek szüleik igyekeznek párt találni; és rendkívüli betegségben szenvedő hétköznapi emberek, akik szintén az igaz szerelmet keresik – a Valentin-nap közeledtével idén is a szerelemmel és párkapcsolatokkal foglalkozó legizgalmasabb sorozatokat hozza el a TLC.

Tovább olvasom »
dokumentumfilm, hit, Oprah Winfrey, sorozat, spirituális, tévéműsor, TLC

Spirituális utazás Oprah-val

László Márta

Hamarosan érkezik a TLC műsorára az Oprah Winfrey: Hit című dokumentumfilm-sorozat, amely olyan különböző vallású emberek történetét mutatja be, akik a hit segítségével keresik a világ mélyebb értelmét. A sorozat egyik szereplője a 13 éves budapesti ortodox zsidó kisfiú, Mendel Hurwitz is. A nagyon bölcsen nyilatkozó, jó humorérzékkel bíró fiú rengeteg rajongót szerzett magának, és Oprah is szívébe zárta.

Tovább olvasom »
paralimpikon, tévéműsor, tolerancia, vakvezető kutya, VIVA

Tolerancia és Iszak Eszti

László Márta

A toleranciával kapcsolatos kérdések kerülnek november 23-tól egy héten át a Megálló fókuszába. A VIVA műsorának forgatása során Iszak Eszti és Miskovits Marci egy vakvezető kutyákat képző kutyaiskolába is ellátogatott, valamint mikrofonvégre kapták Illés Fanni paralimpikont, akiről kiderült, hogy jó barátságot ápol Verrasztó Evelyn Európa-bajnok olimpikon úszónővel.

 

Tovább olvasom »
gála, rendezvény, tévéműsor, Voice

A The Voice mentora nagy trutyiban kerül!

PP-Eletforma

Blake Shelton, a countryzene nagyágyúja lesz a 2016-os Kids’ Choice Awards házigazdája. A The Voice mestereként is ismert zenész alig várja, hogy a Nickelodeon népszerű díjkiosztójának közönsége elé lépjen 2016. március 12-én, és hogy őt is leöntsék.

Tovább olvasom »
Csodabogarak, gyerekek, rajzfilm, szórakoztató, tévéműsor, Thomas Szabó, vidám

Rajzfilm nyolc lépésben

PP-Eletforma

Sem szó, sem beszéd, csak a természet valódi hangjai szükségesek ahhoz, hogy olyan mese szülessen, amely minden gyermek figyelmét leköti. Erre jött rá a magyar származású animátor-rendező, Thomas Szabó, aki 2006-ban elindította máig népszerű sorozatát, a Csodabogarakat, amely az ízeltlábúak mindennapi megpróbáltatásairól szóló rövidebb-hosszabb animációs epizódokat takar.

Tovább olvasom »
film, kiképzés, kutya, sztárok, tévéműsor

Milla, Bizsu és Csipike Boo-val az igazi tehetség!

PP-Eletforma

Rókafogó törpe uszkár, játéktolvaj retriver és két neveletlen, rosszcsont mentett kutya, akikben csak az a közös, hogy mindannyian sztárok kedvencei. Sarka Kata, Varga Győző és Terecskei Rita nemrég egy kutyakiképző telepre látogatott, hogy kiderítsék, milyen különleges adottságokkal rendelkeznek négylábú barátaik, akik egy napra a Mancs őrjárat szuperképességű ebeinek nyomdokaiba léphettek.

Tovább olvasom »
film, Hawaii Five-O, sorozat, tévéműsor

Újra bevetésen a Hawaii Five-0 elitalakulata

PP-Eletforma

Bár rövidülnek a nappalok, és közelednek a fagyosabb hónapok, a Universal Channel felforrósítja a hangulatot, és újra elrepíti a nézőket a mesés Hawaii-szigetekre! Ötödik évaddal folytatódik a Hawaii Five-0, amelyben minden eddiginél izgalmasabb kihívások és veszélyesebb helyeztek várnak a csapatra.

Tovább olvasom »
stílus, sztárok ruhái, tévéműsor

Stílus titkok a Dal stylistjától

PP-Eletforma

Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában a produkciók mellett a ruhák is fontos szerephez jutnak a hat adás alatt. A műsorvezetők és a zsűri ruháit hétről hétre Martinecz Andrea stylist állítja össze, aki már negyedik éve dolgozik a produkciónak. “Idén a finomságokra helyezzük a hangsúlyt, hiszen a tavalyi négy helyett, csupán két műsorvezetőre összpontosul a figyelem.”

Tovább olvasom »
szépség trükkök, szépségápolás, tévéműsor

Alufóliával kreppelte a haját tiniként a fiatal sztár

PP-Eletforma

Hogyan készíthetünk magunknak az aktuális trendeknek megfelelő frizurát vagy sminket néhány perc alatt? Hogyan lehetünk még stílusosabbak? Mit tegyünk, ha sportolni szeretnénk, de nem tudjuk, hogyan kezdjünk neki? Iszak Eszti egy tévéműsorban hétről hétre látványos videókon keresztül ad tanácsokat mindenkinek, a csinos műsorvezető tippjeit és kreatív megoldásait követve rengeteg újdonsággal ismerkedhetünk meg.

Tovább olvasom »