tetoválás

divat, egyéniség, ékszerek, glamour, önmegvalósítás, szavazás, tetoválás

Érezd jól magad abban, amit viselsz!

Krajcsó Judit

Testékszerek? Tetoválás? Rikító hajszínek? Könnyedén szert tehetünk bármelyikre. De talán mégsem kell ilyen extrém lépéseket tenni az önkifejezéshez és az önmegvalósításhoz. A XXI. század trendjében nincsenek korlátok, a határ mi magunk lehetünk.

Tovább olvasom »
allergia, orvosi tanácsok, tetoválás

Ezért kell tetkó előtt allergiavizsgálat!

PP-Eletforma

A tartós tetoválás készítése során a festékanyagot speciális tű segítségével a bőr alsóbb rétegeibe, a dermisbe juttatják. Néhány szín veszít ugyan intenzitásából az idő folyamán, de az így készült tetoválás maradandó, ezért sem mindegy, hogy milyen következményekkel jár a viselése.

Tovább olvasom »
allergia, henna tetoválás, tetoválás

A tetoválás múlandó, az allergia örök

PP-Eletforma

A legtöbb strandon, üzletsoron, a turisták által látogatott helyek közelében egyre-másra bukkannak fel az ideiglenes tetoválásokat készítő művészek. Az alkotásokat fiatalok, idősebbek is szívesen viselik, nem árt azonban az óvatosság, a fekete színt biztosító adalékanyag allergiát okozhat.

Tovább olvasom »
testbeszéd, tetoválás

Az vagy, amit magadon hordasz

PP-Eletforma

Ki gondolná, hogy egy tetoválás áldás, de akár átok is lehet viselője számára? Pedig egyes tetováló szalonokban még figyelmeztetik is azokat, akik halálfejet, démonokat vagy ősi negatív tartalmú keleti szimbólumokat kívánnak magukra varratni.

Tovább olvasom »