testbeszéd

csíbítás, gesztus, lábak, párkapcsolat, rúzs, testbeszéd

Csípőringás, nyitott száj, vágyakozó lábak, avagy a csábító női testbeszéd

Krajcsó Judit

Azt mondják a nők sokat beszélnek, főleg ha el akarnak érni valamit.Ha jól figyeltek kedves férfiak, akkor gesztusainkból is olvashattok, megszólalnunk se kell, úgy csábítunk.Elég egy jól irányzott kacér oldalpillantás, egy szabaddá tett csukló, egy ravaszul megválasztott ajakrúzs, és máris a lábunk előtt hevertek…

Tovább olvasom »
A válasz, Allan és Barbara Pease, bestseller, párkapcsolat, testbeszéd, úk könyv

A teljes élet titka…

László Márta

A Testbeszéd világhírű szerzői megmutatják, hogyan tedd az életedet olyanná, amilyenné akarod! Segítenek eldönteni, mire is vágysz valójában, és gyakorlati útmutatót adnak az első lépésekhez. Megteremtik egy munkahely, kapcsolat vagy életstílus megváltoztatásához szükséges önbizalmat. Bemutatják a sikerhez nélkülözhetetlen képességekkel kapcsolatos legújabb tudományos agykutatásokat. Megtanítják, hogyan programozd át a gondolkodásodat, hogy képes legyél a nehézségek helyett a lehetőségeket meglátni. Megosztják személyes történetüket arról, miként válhat a kudarcból is siker? 

Tovább olvasom »
csecsemő, gyereknevelés, mimika, szeretet, szokások, testbeszéd

Így neveljünk szeretetre, már az első pillanattól

Krajcsó Judit

A harmonikus személyiségű, ép tudatú, tiszta erkölcsű, szeretetet sugárzó gyermeket akarunk nevelni,(és vajon miért ne akarnánk?) akkor kezdjük el ezt már élete első pillanatától.Ezek a gyakorlatok bizonyára sok szülő számára ismertek. Van úgy, hogy ösztönösen jönnek, és gyakran nem is gondolunk hatalmas jelentőségükre.

Tovább olvasom »
Amy Cuddy, erő, gyengeség, szociálpszichológus, testbeszéd, új könyv

Így beszél a tested

László Márta

Hányszor előfordult már Veled, hogy pont akkor estél szét, amikor valami nagyon fontos történt számodra! Egyszerűen nem tudtad kihozni magadból a maximumot! Után még rosszabb volt, mert ezen rágódtál hosszasan! Akkor most tudd, Amy Cuddy, a neves harvardi szociálpszichológus könyvét pont Neked írta!    

Tovább olvasom »
kapcsolat, kommunikáció, személyiség, szemüveg, testbeszéd, üzleti kapcsolat

Te is bekapod a szemüvegszárat? Ezt jelenti…

Krajcsó Judit

Mint minden kezünk ügyében gyakran megforduló segédeszköz (cigaretta, pipa), úgy a szemüveg használata is jó alkalom bizonyos gesztusok megtételére. Talán nem is gondoltad, hogy a vele való babrálás, a mögüle való kinézegetés, milyen fontos üzenet hordoz, és mennyi mindent elárul rólad?

Tovább olvasom »
jellem, kapcsolatok, testbeszéd

Az igazi férfi a nadrágszíj alá dugja!

Krajcsó Judit

Bizonyára emlékszel arra, ahogy ott állt az út közepén szétterpesztett lábakkal, hüvelykujját beakasztotta a derékszíjába, majd rántott egyet a nadrágján, és mereven beállt, mintha csak azt üzente volna: „Nézd, milyen férfias fickó vagyok!” Gondoltad volna, hogy ezzel a westernhősökre jellemző mozdulattal te magad is a férfiasságodra hívod fel a figyelmet? Légy észnél, hogyan és hová dugod a hüvelykujjadat!

Tovább olvasom »
lélek, szem, testbeszéd

Minél nagyobb, annál jobbra számíthatsz!

Krajcsó Judit

Testünk minden porcikája érzelmeket közvetít, akár tudunk róla, akár nem. Így van ez a szemmel is, amely lelkünk minden rezdülését tükrözi. Elég egy szemvillanás, egy sanda tekintet, egy ideges pislogás vagy akár egy tágra nyílt pupilla, és máris tudjuk, hogy mire számíthatunk.

Tovább olvasom »
divat, kommunikáció, öltözködés, stílus, testbeszéd

Öltözködés, mint a lélek tükre?

PP-Eletforma

Nyugat-Európát megjárt szemmel azt kell mondanom, hogy az anya kontinens országai közül Magyarország egyike azoknak a helyeknek, ahol a legtöbb rosszul öltözött ember él. Erre nem 100 százalékos mentség az életszínvonal eltérő mivolta! Az eltalált, azaz a személyiséget tükröző ruházat nem a pénz függvénye ugyanis.

Tovább olvasom »
testbeszéd, tetoválás

Az vagy, amit magadon hordasz

PP-Eletforma

Ki gondolná, hogy egy tetoválás áldás, de akár átok is lehet viselője számára? Pedig egyes tetováló szalonokban még figyelmeztetik is azokat, akik halálfejet, démonokat vagy ősi negatív tartalmú keleti szimbólumokat kívánnak magukra varratni.

Tovább olvasom »
kommunikáció, szex, testbeszéd

A szex félreérthető!

PP-Eletforma

Hogyan érdemes akkor beszélni a szexről? Ahogyan az alkohol élvezetének is több formája van, a szexről való kommunikációt is művelhetjük tudatosan és alkotó módon, valamint egyszerűbben is.

Tovább olvasom »