tárlat

Alsó-Ausztria, Bizánc, fotó, kert, kirándulás, kultúra, piramis, tárlat

Elképesztő kulturális bulik a sógoréknál

László Márta

Európa leghíresebb fotófesztiválja, kiállításban kifejezett időutazás, interaktív tárlat az élelmiszer-termelésről, lenyűgöző piramisok – csak néhány abból a gazdag program-kínálatból, amellyel a tartomány várja a látogatókat. Érdemes a hosszabb-rövidebb kirándulásba egy kulturális kikapcsolódást is beiktatni, mindenki talál a saját érdeklődési körének megfelelő lehetőséget.

Tovább olvasom »
BODY kiállítás, magyar orvosok, programajánló, tárlat, terhesség, tesmozgás

Budapestre jön a TEST

László Márta

Február 15-én megérkezik Magyarországra a világhírű BODY kiállítás. A lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 négyzetméteren több mint kétszáz preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. A kontinensen még soha, egyetlen városba se látogatott el a tárlat ilyen gazdag kiállítási anyaggal. ²²

Tovább olvasom »
hallgató, művész, Nádor Galéria, ösztöndíj, Pécs, tárlat

Spirális utaktól részeges estéig

László Márta

Június 2-áig láthatók a pécsi Nádor Galériában a Fundamenta-Amadeus Alkotói Ösztöndíjakra beküldött aélotásokat. Az elismerés komoly segítséget jelent a még tanuló ifjú művészeknek. A támogatás odaítélése pedig a mesterek munkájának is egyfajta elismerése. A műtárgyak június 2-áig tekinthetők meg Pécsett, a Nádor Galériában.

Tovább olvasom »