tanácsadás

Kisbefektetői Klub, megélhetés, nyugdíj, öngondoskodás, tanácsadás

Így lehetsz jól kereső nyugdíjas!

László Márta

Miből fogok élni nyugdíjas koromban? Kapok-e majd az államtól annyi nyugdíjat, amivel a jelenlegi életszínvonalamat fenn tudom tartani? A válasz egyértelműen: nem! Hiába a ledolgozott évtizedek, a befizetett járulékok, tudomásul kell vennünk, hogy ha saját magunk nem gondoskodunk a jövőnkről, bizony, nyugdíjas éveinkben komoly nehézségekbe ütközünk majd!

Tovább olvasom »
bor, bőrrák, kampány, megelőzés, napozás, tanácsadás

Ne vidd a vásárra!

PP-Eletforma

Az európaiak csupán 14%-a tartja be a fényvédelmi szabályokat annak ellenére, hogy 91% ismeri a lehetséges veszélyeket. Az Euromelanoma, mely a kontinens vezető bőrrák megelőzésére létrejött szervezete, széles körű kampányt indított a fényvédelmi szokások megváltoztatásáért. A Csak egy bőröd van című akció célja, hogy felhívja a figyelmet a napsugárzás lehetséges veszélyeire és tudatosítsa, hogy mit tehetünk bőrük megóvása érdekében.

 

Tovább olvasom »
ingatlanpiac, kert, kertkapcsolat, lakás, nappali, tanácsadás

Érték lett a tiszta udvar, rendes ház

László Márta

Az ember ösztönösen vágyik a természet közelségére, a betondzsungelben élő városlakók java része szó szerint a fél karját adná egy zsebkendőnyi saját oázisért. De mennyit ér pontosan, ha a lakásunk kertkapcsolatos? Az ország legnagyobb kerti kiállítása, a márciusi Gardenexpo szakembert kérdezett a témában, és kiderült, forintban mérhető a különbség!

Tovább olvasom »
arnya, divat, fekete, piros, sikk, stylist, tanácsadás, tél vége

7 tuti outfit a szürke hétköznapokra

László Márta

Klasszikus, kifinomult, elegáns, játékos vagy kényelmes megjelenés… Te melyiket szereted igazán? A Premier Outlet stylistja összeállított 7 tuti szettet, amelyet a hét bármely napján viselhetsz és felejthetetlenné varázsolhatod a megjelenésed a szürke hétköznapokon. A férfiakról sem feledkeztünk meg… És ne feledd, remek darabokhoz juthaszt hozzá a leárazásokon!

Tovább olvasom »
autó, biztonság, előrelátás, külföld, tanácsadás, vezetés

Éjszaka leselkedik ránk a fránya veszély

László Márta

Az autóval nyaralni indulóknak több, máskor nem jellemző kockázattal kell szembenézniük, melyek a nagy távolságokból, és a felkészülés hiányából erednek a Groupama Biztosító tapasztalata szerint. A társaság megvizsgálta, hogy melyek a legjellemzőbb kockázatok, amikor autóval utazunk külföldre, és hasznos tanácsokat is ad, hogy a nyaralás valóban felhőtlen kikapcsolódás lehessen.

Tovább olvasom »
Második randi, szorongás, tanácsadás, tévéműsor, Tolvai reni, VIVA

Tolvai Reni majréja

László Márta

Van, aki a legkínosabb helyzetekből is nevetve vágja ki magát, míg más szó szerint elmenekül egy cikis szituációból. A Második Randi következő civil szereplője az utóbbi csoporthoz tartozik: a szorongás leküzdéséhez a VIVA stábját hívta segítségül. Iszak Eszti és sztárvendége, Tolvai Reni nem hagyták magára a bizonytalan Vikit, aki a népszerű énekesnőtől egy különleges feszültségoldó technikát is elleshetett.

Tovább olvasom »
egészség, lelki támogatás, megelőzés, mozgalom, stoma. segédeszközök, tanácsadás

Meggyógyulhatsz a stomához vezető betegségből!

PP-Eletforma

Az ILCO Klubot 1986. május 29-én Dr. Szentpétery Félix sebész főorvos alapította azzal a céllal, hogy az un. stomás betegek számára legyen egy olyan hely, ahol beszélhetnek az állapotukról, annak javításáról, a betegségről. Az ILCO mozgalom célja a stomás emberek (daganatos, vagy gyulladásos bél betegségek miatt bél, vagy vesevezeték kivezetéssel élők) psychoszociális rehabilitációja.

Tovább olvasom »